• 200 RECETAS MEDITERRANEAS (SALSA BOOKS)

    MONTIGNAC, MICHEL SALSA BOOKS (CASTELLA) Ref. 9788496599000 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Este libro de recetas es un complemento indispensable para quienes hayan adoptado el Método Montignac como filosofía de su alimentación. Está dirigido a todos aquellos que, sin disponer de mucho tiempo para preparar una comida, se preocupan por elaborar platos sanos, llenos de sabor e incluso refina...
    Dimensions: 239 x 167 x 22 mm Peso: 520 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 20 punts, amb un valor de 1,00 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    20,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-96599-00-0
    • Data d'edició : 01/01/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : KS
    • Autors : MONTIGNAC, MICHEL
    • Nº de pàgines : 272
    • Col·lecció : 0000001900000000190000000
    • Nº de col·lecció : 33
    Este libro de recetas es un complemento indispensable para quienes hayan adoptado el Método Montignac como filosofía de su alimentación. Está dirigido a todos aquellos que, sin disponer de mucho tiempo para preparar una comida, se preocupan por elaborar platos sanos, llenos de sabor e incluso refinados. Porque la línea no es incompatible con la buena mesa.Estas nuevas recetas que propone Michel Montignac se inspiran, esencialmente, en la dieta mediterránea, reconocida en el mundo entero como la mejor desde el punto de vista dietético y nutricional. Aficionado a la cocina soleada del Mediterráneo, el autor propone doscientos platos rápidos, prácticos y sencillos con alimentos corrientes y asequibles. Como complemento para aquellos que se encuentren todavía en la fase de adelgazamiento, se incluyen los menús de tres meses para recobrar la línea y el bienestar físico y mental.Michel Montignac ha transformado con sus libros los hábitos alimentarios de los españoles, y su figura sigue sin tener parangón en todo el mundo. Convencido de la necesidad de mantener una alimentación equilibrada para conservar una buena salud física y psicológica, este libro es una formidable herramienta para todos aquellos que luchan con los kilos de más o aspiran a un bienestar físico permanente. Michel Montignac ha publicado también en Salsa Books su éxito de ventas Comer, adelgazar y no volver a engordar y El aceite de oliva. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.