• VIU EL BAGES. PACK EXPERIÈNCIA PER A DUES PERSONES

    LA TERRA MÉS ENLLÀ DEL MAR

    VIUELBAGES.CAT FENT PAÍS Ref. LG1733 Altres del mateix autor
    Els millors establiments de la comarca del Bges t'esperen. Viu una intensa experiència a l'interior del Castell de Cardona, al costat del Monestir de Montserrat, al Món San Benet o al Mas de la Sala, a tocar del canal medieval de la Sèquia. Degusta les delícies de la gastronomia de secà i els extrao...
    Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 150 punts, amb un valor de 7,50 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    149,90 €
  • Descripció

    Els millors establiments de la comarca del Bges t'esperen. Viu una intensa experiència a l'interior del Castell de Cardona, al costat del Monestir de Montserrat, al Món San Benet o al Mas de la Sala, a tocar del canal medieval de la Sèquia. Degusta les delícies de la gastronomia de secà i els extraordinaris vins de la D.O. Pla del Bages. Descobreix una terra plena de contrastos. On natura, cultura i oci són còmplices per fer-te passar dos dies plens d'emocions i descobertes.

    El preu inlou dos dies d'experiència per a dues persones: amb una nit d'allotjament, sopar*, esmorzar i una activitat proposada per cada hotel.
    A part, quan volgueu podreu gaudir d'una interessant selecció d'activitats per conèixer el Bages a preus preferencials.

    *El Parador de Cardona no inclou el sopar

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.