• KIT SEMBRA HERBES AROMÀTIQUES

    SEMBRA SEMILLAS FITO Ref. 8410579008307 Altres del mateix autor
    Kit Herbal és el regal perfecte per iniciar-se en el hobby de la jardineria i l'horticultura de manera fàcil. El kit Herbal ve amb plantes aromàtiques que a més de ser boniques, podrà fer-se infusions i tenir una bona experiència olfactiva. En cada un dels kits de Sembra trobem tot el necessari per ...
    Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 20 punts, amb un valor de 1,00 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    19,95 €
  • Descripció

    Kit Herbal és el regal perfecte per iniciar-se en el hobby de la jardineria i l'horticultura de manera fàcil. El kit Herbal ve amb plantes aromàtiques que a més de ser boniques, podrà fer-se infusions i tenir una bona experiència olfactiva.

    En cada un dels kits de Sembra trobem tot el necessari per al cultiu ràpid i fàcil de les diferents varietats:

    - 4 bosses de llavors de fàcil germinació de la marca Llavors Fitó
    - Safata
    - Etiquetes (x10) per anotar què i quan se sembra
    - Planters (x 12)
    - Bossa de substrat (2L)
    - Manual il·lustrat perquè els principiants aprenguin a fer un hort a casa

    El kit Herbal inclou les llavors de la marca Llavors Fitó per cultivar:
    - Stevia
    - Camamilla
    - Anís
    - Farigola

    El manual d'instruccions il·lustrat és de fàcil comprensió i adequat per a les persones adultes. Les indicacions en sis idiomes (català, castellà, portuguès, anglès, alemany i italià) acompanyades d'il·lustracions completen una senzilla i intuïtiva guia d'ús.
    Mai és tard per començar un hort a casa i amb el kit de Sembra encara és més fàcil.



    Les mides de la caixa són: 33,5 x 25,5 x 9,2 cm


    Advertència: Edat recomanada a partir de 12 anys

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.