• EINSTEIN PROFETA Y HEREJE (METATEMAS, 21)

    NAVARRO, LUIS TUSQUETS EDITORES Ref. 9788472231450 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Albert Einstein recibió el Premio Nobel de Física en 1921, pero no fue en virtud de sus trabajos sobre la relatividad. Y es que, como diría Max Born, «Einstein habría sido uno de los físicos más grandes de todos los tiempos aunque no hubiera escrito una sola línea sobre la relatividad».¿Cuáles son, ...
    Ancho: 120 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 17 punts, amb un valor de 0,85 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    17,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-7223-145-0
    • Data d'edició : 01/05/1990
    • Any d'edició : 1990
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : NAVARRO, LUIS
    • Traductors : 0000000000000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 216
    • Col·lecció : METATEMAS
    • Nº de col·lecció : 21
    Albert Einstein recibió el Premio Nobel de Física en 1921, pero no fue en virtud de sus trabajos sobre la relatividad. Y es que, como diría Max Born, «Einstein habría sido uno de los físicos más grandes de todos los tiempos aunque no hubiera escrito una sola línea sobre la relatividad».
    ¿Cuáles son, pues, esas otras aportaciones grandiosas de Einstein a la física ? Este libro quiere precisamente revelarnos este aspecto mal conocido de su obra : la creación de la mecánica estadística y la introducción, durante el primer cuarto de siglo, de conceptos cuánticos fundamentales. Para analizarlo, el profesor Luis Navarro tomó como hilo conductor la evolución del pensamiento de Einstein entre 1902 y 1925 en torno al quantum de luz y estableció una tesis de carácter histórico que, entre otras implicaciones, permite justificar de forma natural el, a primera vista, extraño papel de Einstein en el proceso de formación y desarrollo de la teoría cuántica. De claro artífice y precursor de una buena parte de los conceptos cuánticos que surgieron antes de 1925, pasó a ser el hereje prototipo de la que él mismo calificó como «religión», o «mística», cuántica posterior.
    Einstein emigró a los Estados Unidos en 1933 al acceder al poder el nacionalsocialismo en Alemania. En un artículo premonitorio (The Times, 28.11.1919) había anticipado que llegaría el día en que de «sabio alemán» pasaría a ser considerado «judío suizo». De hecho, algo parecido ocurriría con la apreciación de sus aportaciones a la teoría cuántica.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.