• MAS DE LA FAMILIA, UNO. CLAVES PARA UNA BUENA CONVIVENCIA CON TU PERRO

    CLAVES PARA UNA BUENA CONVIVENCIA CON TU PERRO

    MILLÁN, CÉSAR; PELTIER, MELISSA JO EL PAIS/AGUILAR Ref. 9788403100831 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    La guía de César Millán para que tu perro, tu familia y tú disfrutéis de un hogar feliz.Para muchos de nosotros un perro no es solo un animal, sino un miembro fundamental de nuestro hogar. En muchas ocasiones compaginar perro y familia se convierte en una misión imposible, sobre todo si no contamos ...
    Ancho: 15 cm Largo: 24 cm Peso: 520 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 20 punts, amb un valor de 1,00 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    19,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • ISBN : 978-84-03-10083-1
    • Data d'edició : 01/07/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MILLÁN, CÉSAR; PELTIER, MELISSA JO
    • Traductors : ROBLEDA RAMOS, ANA ISABEL
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 200
    • Col·lecció : CUATRO
    La guía de César Millán para que tu perro, tu familia y tú disfrutéis de un hogar feliz.





    Para muchos de nosotros un perro no es solo un animal, sino un miembro fundamental de nuestro hogar. En muchas ocasiones compaginar perro y familia se convierte en una misión imposible, sobre todo si no contamos con los elementos necesarios para crear un entorno feliz donde sea posible la convivencia.





    Si tienes un perro ?o si tienes en mente tenerlo? y tienes dudas sobre cómo se desenvolverá en tu domicilio ?y te lo estás pensando?, Uno más de la familia te ayudará a sentar las bases para disfrutar en casa de la compañía de tu mejor amigo. Aprende a elegir la raza más adecuada para tu estilo de vida, a aprovechar el tiempo para poder atender a sus necesidades, a elegir al veterinario adecuado, a educar correctamente a un cachorro recién llegado? y diviértete en familia.





    César Millán, el adiestrador de perros más famoso, autor de los best sellers El encantador de perros y El líder de la manada, junto a su mujer Ilusion y sus hijos, Andre y Calvin, se cuelan en nuestros hogares para que estrechemos los lazos con nuestra mascota y disfrutemos de una convivencia equilibrada y plena.








    Artículos:


    Cesar Millan inc.


    Adoptar un perro, en El Encantador de Perros


    Sobre César Millán: "el encantador de perros", en elencantadordeperros.mforos.com


    The Cesar and Ilusion Millan Foundation está en Facebook


    Cesar Millan, en Facebook


    Cesar Millan Online, en Youtube


    Cesar Millan, en Wikipedia


    A member of the family, en CMI Products

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.