• APOCALIPSIS NOW

    VERDÚ, VICENTE PENINSULA Ref. 9788499423418 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Europa, a diferencia de Estados Unidos, adora la tragedia. ¿Acaso el Apocalipsis está escrito para los europeos? España, Portugal, Grecia, Italia... ¿Hacia dónde va nuestra actual «sociedad de zombies»? ¿El dios de las mercancías de Marx podría ser, en estos tiempos, el Anticristo de la mercancía? ¿...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 14 punts, amb un valor de 0,70 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    13,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-9942-341-8
    • Data d'edició : 01/06/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : VERDÚ, VICENTE
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : ATALAYA
    Europa, a diferencia de Estados Unidos, adora la tragedia. ¿Acaso el Apocalipsis está escrito para los europeos? España, Portugal, Grecia, Italia... ¿Hacia dónde va nuestra actual «sociedad de zombies»? ¿El dios de las mercancías de Marx podría ser, en estos tiempos, el Anticristo de la mercancía? ¿Acaso, en medio de esta Gran Crisis, nos sentimos culpables por haber vivido «por encima de nuestras posibilidades»? ¿Ha llegado con la precariedad y el miedo la «hora de Satán», el happy hour urbano del capitalismo de ficción? ¿Merkel, signo de la Bestia? ¿Merkel, el Anticristo? 

    Vivimos en la incertidumbre. En un tiempo de valores cambiantes, inestabilidad laboral y precariedad emocional. El mismo que reflejó en su día el Apocalipsis de san Juan, con sus tentaciones milenaristas y su relato sobre el fin del mundo. Vicente Verdú ha vuelto a leer el clásico de san Juan a la luz de la actualidad, buscando las huellas de nuestra experiencia actual. El resultado es un libro sorprendente que nos muestra qué podemos esperar del futuro. Una obra ambiciosa que es tanto una reflexión sobre qué nos pasa como una invitación a leer una de las grandes obras de la cultura occidental. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.