• ASCENSOR, EL. CHARNEGOS AL PODER

    CHARNEGOS AL PODER

    FARRAS, ANDREU; CULLELL, PERE ANGLE EDITORIAL Ref. 9788492758302 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    PVP: 20,00 eurosCharnegos al poderA raíz de la buena acogida de público y crítica que ha tenido en la edición de L’ascensor. L’arribada al poder dels altres catalans presentamos esta edición en castellano del libro.«Leer en castellano –sea dentro o bien fuera de Cataluña— un libro que aborda con var...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 20 punts, amb un valor de 1,00 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    20,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-92758-30-2
    • Data d'edició : 01/11/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Autors : FARRAS, ANDREU; CULLELL, PERE
    • Traductors : CAT0000000000000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 304
    • Col·lecció : EL FIL D'ARIADNA
    PVP: 20,00 euros



    Charnegos al poder

    A raíz de la buena acogida de público y crítica que ha tenido en la edición de L’ascensor. L’arribada al poder dels altres catalans presentamos esta edición en castellano del libro.

    «Leer en castellano –sea dentro o bien fuera de Cataluña— un libro que aborda con varios especialistas y analiza sin prejuicios la plena integración y promoción social en Cataluña de numerosos españoles nacidos fuera de esta comunidad o descendientes de inmigrantes (Montilla, Corbacho, Ridao, Isak Andic...) puede ayudar a entender mejor la compleja, diversa y, al mismo tiempo, estable sociedad catalana. Mucho más compleja y diversa, y mucho más estable, de lo que querrían catalanófobos y uniformistas.» (del prólogo a la edición española.)

    Se han corregido y actualizado algunos de los datos y se ha ampliado el perfil de José María Álvarez, secretario general de UGT en Cataluña. También se ha añadido una entrevista con la diseñadora de moda Margarita Nuez (Foz de Calanda, Teruel, 1940), la modista preferida de la reina Sofía que reside en Cataluña desde la infancia.



    Andreu Farràs i Pere Cullell

    Andreu Farràs (Barcelona, 1959). Redactor jefe de El Periódico de Catalunya y profesor de Periodismo de la Universidad Autónoma de Barcelona (UAB). Con Pere Cullell, ha publicado El 23-F a Catalunya (1998) y L’oasi català (2001), y con Toni Soler, la biografía Roca, l’últim segon (1996). Fue guionista del documental El 23-F des de dins, emitido por TV3, ganador de un premio Ondas en 2001, y director de Barcelona: ciutadans en temps de guerra, una serie transmitida por BTV, Premio Miramar de Comunicación Local de la Diputación de Barcelona en 2006. Colabora con diferentes medios audiovisuales.

    Pere Cullell (Sabadell, 1962). Periodista independiente. Ha trabajado en prensa diaria, semanarios, radio y televisión, así como en gabinetes de prensa (Generalitat y Fòrum de les Cultures) y como profesor universitario. Además de los dos libros escritos en colaboración con Andreu Farràs, ha publicado Què direu de mi? Jordi Pujol vist pels seus cotemporanis y Ja som aquí. Històries del tripartit. Fue protagonista de la serie La zona fosca, de TV3. Actualmente, es subdirector del programa de BTV La Porteria y colabora en RAC1, Catalunya Ràdio y l’Avui.




Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.