• ADOLESCENTES EN CONFLICTO. 53 CASOS REALES

    53 CASOS REALES

    URRA, JAVIER PIRAMIDE Ref. 9788436823929 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Esta obra muestra muchos casos distintos explorados en los juzgados y fiscalías de menores, elegidos por su innegable interés y por sus características diferenciales que los hacen relevantes y que permiten constatar la evolución que se ha producido desde la Ley de 1948 a la de 1992, y la vigente del...
    Ancho: 155 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 31 punts, amb un valor de 1,55 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    30,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-368-2392-9
    • Data d'edició : 01/07/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : URRA, JAVIER
    • Traductors : 0260006974000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 472
    • Col·lecció : PSICOLOGÍA
    Esta obra muestra muchos casos distintos explorados en los juzgados y fiscalías de menores, elegidos por su innegable interés y por sus características diferenciales que los hacen relevantes y que permiten constatar la evolución que se ha producido desde la Ley de 1948 a la de 1992, y la vigente del 2000. Aporta una visión certera de la intervención del experto en ciencias humanas y sociales que asesora, desde su saber, al Ministerio Fiscal y da respuesta pericial al juez. Es un libro pedagógico y esclarecedor. Reseña cada detalle, señala los errores, subraya las actuaciones acertadas e incluye orientaciones nacidas de la práctica cotidiana, del análisis sereno de muchos años de estudio, reflexión y debate.
    Invita a ser leído, interiorizado y discutido por quienes se interesan por los niños y los jóvenes en general y, específicamente, en conflicto social. Es una obra demandada año tras año, que se ha enriquecido y actualizado con los nuevos tipos de hechos que llegan a la Instancia Judicial. Es un texto rotundo y referencial que aborda el alma y la mente del agresor, pero sin olvidar en ningún momento a la víctima. Consultar el índice es garantía de iniciar y concluir su lectura.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.