• ESTATS CONTRA EUROPA, ELS (IDEES, 19)

    MARTI CASALS, JULI ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496970847 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    L'obra que teniu a les mans està amarada de les vivències personals del seu autor que, d'acord amb les seves paraules, va ser nen a Catalunya i adolescent a França, i ara a l'edat adulta sent com les mirades d'uns i altres convergeixen cap a ell des de la perspectiva de 'l'altre'.És, doncs, des d'aq...
    Ancho: 130 cm Largo: 170 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 12 punts, amb un valor de 0,60 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    12,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • Col·lecció : IDEES
    • Nº de pàgines : 120
    • Ilustradors : / 00000
    • Traductors : 0000000000000
    • Autors : MARTI CASALS, JULI
    • Idioma : CATALÀ
    • Any d'edició : 2009
    • Data d'edició : 01/01/2009
    • ISBN : 978-84-96970-84-7
    L'obra que teniu a les mans està amarada de les vivències personals del seu autor que, d'acord amb les seves paraules, va ser nen a Catalunya i adolescent a França, i ara a l'edat adulta sent com les mirades d'uns i altres convergeixen cap a ell des de la perspectiva de 'l'altre'.

    És, doncs, des d'aquesta alteritat assumida i viscuda positivament que ens ofereix un repàs original del procés de construcció europea, dels petits i grans punts de fricció que des de fa mig segle singularitzen les relacions entre els estats i aquesta Europa unida, sempre somniada però també sempre recomençada.

    Del mètode analític cartesià i de l'exposició narrativa arrauxada neix aquest text original, a voltes optimista, a voltes escèptic però mai desencisat, que no mira d'abastar i explorar quins són els límits històrics o geogràfics d'aquesta Europa nostra, sinó que només pretén - i això ja és molt - desembullar de manera clara i coherent els avatars d'una construcció europea que, pel seu propi procés dialèctic, justifica la seva existència i la seva permanència.



    Juli Martí

    (Barcelona, 1980) Ha estudiat Història a la Universitat de Nanterre (París) i treballa actualment de corresponsal a França per a la revista El Temps. Els seus interessos són històrics i geogràfics i van de l'urbanisme als afers europeus passant per l'economia, la demografia o les qüestions lligades a les identitats culturals.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.