• ASCENSOR, L'. L'ARRIBADA AL PODER DELS ALTRES CATALANS

    L'ARRIBADA AL PODER DELS ALTRES CATALANS

    FARRAS, ANDREU; CULLELL, PERE ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496970892 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Una radiografia del poder polític, empresarial i cultural a Catalunya exercit pels «altres catalans»«Aún es pronto para que un charnego presida la Generalitat», va dir Jordi Sevilla el juny del 2006, referint-se a José Montilla. Han passat poc més de dos anys i José Montilla és president de la Gener...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 20 punts, amb un valor de 1,00 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    19,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-96970-89-2
    • Data d'edició : 01/04/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Autors : FARRAS, ANDREU; CULLELL, PERE
    • Traductors : CAT0000000004000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 252
    • Col·lecció : EL FIL D'ARIADNA
    • Nº de col·lecció : 31
    Una radiografia del poder polític, empresarial i cultural a Catalunya exercit pels «altres catalans»

    «Aún es pronto para que un charnego presida la Generalitat», va dir Jordi Sevilla el juny del 2006, referint-se a José Montilla. Han passat poc més de dos anys i José Montilla és president de la Generalitat de Catalunya. Com ell, polítics, empresaris i intel·lectuals no nascuts a Catalunya han triomfat en les seves iniciatives. Funciona l’ascensor social català?

    Els autors, mitjançant una exhaustiva documentació i entrevistes personals, ens apropen a les històries d’èxit de personatges com ara Celestino Corbacho, Manuel Bustos, Joan Ridao, Alberto Fernández Díaz, Isak Andic propietari de Mango.. i ho alternen amb una revisió sociològica de la Catalunya d’avui. Tot això amb un estil periodístic àgil i punyent que sap despertar la curiositat del lector i guiar-nos per l’ascens social (en alguns casos no exempt de polèmica) d’aquells que Paco Candel va batejar per sempre com «els altres catalans».



    Andreu Farràs (Barcelona, 1959)

    Redactor en cap d’El Periódico de Catalunya i professor de Periodisme de la UAB. A més dels dos llibres escrits amb Pere Cullell el 1998 i el 2001, va publicar amb Toni Soler la biografia Roca l’últim segon (1996). Guionista del documental El 23-F des de dins, emès per TV3, guanyador d’un premi Ondas al 2001, i director de Barcelona: ciutadans en temps de guerra, sèrie emesa per BTV, premi Miramar de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona al 2006. Col·labora en diferents mitjans audiovisuals.



    Pere Cullell (Sabadell, 1962)

    Periodista free-lance. Ha treballat a premsa diària, setmanaris, ràdio i televisió, en gabinets de premsa (Generalitat i Fòrum de les Cultures) i com a professor universitari. Ha publicat, entre d’altres, El 23-F a Catalunya i L’oasi català —ambdós amb Andreu Farràs—, Què direu de mi? Jordi Pujol vist pels seus contemporanis i Ja som aquí. Històries del tripartit. Va ser protagonista de la sèrie La zona fosca, a TV3. Actualment és subdirector de La Porteria, a BarcelonaTV i col·labora a RAC1, Catalunya Ràdio i l’Avui.



    target='_blank'>COMPRA L'ASCENSOR EN E-BOOK

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.