• RELACIONES INTERPERSONALES EN LA EDUCACIÓN

    BUENO MORENO, MARÍA REYES/GARRIDO, MIGUEL ÁNGEL PIRAMIDE Ref. 9788436826401 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Esta obra permite al lector reflexionar sobre la importancia de mantener relaciones interpersonales eficaces en la sociedad actual de cara a la consecución del deseado éxito personal y profesional.El marco de referencia de la temática abordada se establece desde la psicología social. Por ello se inc...
    Dimensions: 240 x 190 x 10 mm Peso: 292 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 24 punts, amb un valor de 1,20 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    24,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-368-2640-1
    • Data d'edició : 01/02/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : BUENO MORENO, MARÍA REYES/GARRIDO, MIGUEL ÁNGEL
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 152
    • Col·lecció : PSICOLOGÍA
    Esta obra permite al lector reflexionar sobre la importancia de mantener relaciones interpersonales eficaces en la sociedad actual de cara a la consecución del deseado éxito personal y profesional.
    El marco de referencia de la temática abordada se establece desde la psicología social. Por ello se incide continuamente en la interacción social y en el importante peso que el contexto situacional posee sobre la conducta humana, incluso por encima de elementos de carácter individual. El recorrido de esta obra transcurre desde lo más general, donde se abordan los tópicos fundamentales de la psicología social básica y los elementos fundamentales de la comunicación interpersonal, hasta lo más particular, donde se trata la importancia y los modelos teóricos sobre habilidades sociales, la técnica del entrenamiento en habilidades sociales y la comunicación asertiva como una forma exitosa de habilidad social.
    Se presta especial atención a la descripción de la comunicación asertiva donde se presenta de forma sistematizada una extensa y ejemplificada colección de técnicas que ayudan a conocer y a poner en práctica dichas habilidades. A este respecto, se incluye un apartado de ejercicios prácticos diseñados para que el lector pueda comprender y aplicar los diferentes aspectos trabajados en el libro.
    La obra es un texto exhaustivo y riguroso científicamente que resulta apropiado para aquellos que están dedicados a la formación, para quienes necesitan interactuar con otras personas por motivos profesionales o para cualquier otra persona interesada en la mejora de sus relaciones interpersonales.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.