• DE LAS MUJERES, EL PODER Y LA GUERRA

    HISTORIA Y CRACIÓN

    VARIOS AUTORES ICARIA EDITORIAL Ref. 9788498884388 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Este libro reúne escritos de profesoras e investigadoras que comparten el deseo de reflexionar sobre la rela­ción entre las mujeres, las armas y las guerras. Desde perspectivas, miradas y disciplinas diversas, sus autoras ponen de manifiesto cómo a lo largo de la historia mujeres de distintas clases...
    Ancho: 134 cm Largo: 215 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 17 punts, amb un valor de 0,85 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    17,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-9888-438-8
    • Data d'edició : 01/07/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : VARIOS AUTORES
    • Traductors : 0000002944000
    • Ilustradors : / 00000
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : AKADEMEIA
    • Nº de col·lecció : 116
    Este libro reúne escritos de profesoras e investigadoras que comparten el deseo de reflexionar sobre la rela­ción entre las mujeres, las armas y las guerras. Desde perspectivas, miradas y disciplinas diversas, sus autoras ponen de manifiesto cómo a lo largo de la historia mujeres de distintas clases sociales, estatus o eda­des han llevado a cabo acciones públicas para reivindi­car sus derechos y denunciar los abusos de poder y las injusticias sociales, recurriendo a las armas, pero también a estrategias para evitar la confrontación ar­mada. Son ejemplo de ello las griegas que defendieron sus ciudades y a sus hijos, algunas señoras feudales, las mujeres de la Revolución Francesa o las participantes en los acontecimientos de la Semana Trágica. Junto a ellas brillan con luz propia el pensamiento de Hannah Arendt y el arte de Käthe Kollwitz y Nancy Spero. Todos estos ensayos muestran el com­­promiso mo­ral e intelectual de las autoras estudiadas con los tiempos convulsos en los que vivieron. La obra concluye con el análisis de las sirenas, las harpías, las esfinges y las gorgonas, figuras monstruosas y ambiguas del imaginario griego, antimodelos femeninos que, precisamente por la transgresión que representan, confirman las pautas de conducta y las relaciones de poder entre hombres y mujeres.

    Erika Bornay
    Irene Castells
    Àngela Lorena Fuster Peiró
    Elisabet Huntingford Antigas
    Maria Jordana Marín
    Dolors Marín Silvestre
    Alicia Martínez Bonfill
    Joana Masó
    Maria Dolors Molas Font
    Aroa Carolina Santiago Bautista
    Teresa Vinyoles Vidal
    Cristina Yúfera Molina

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.