• CARTES DES DEL FRONT

    VILA, ELOI ARA LLIBRES S.L. Ref. 9788415224631 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    A través de vint cartes i diaris de la Guerra Civil, Eloi Vila ens mostra com van viure la guerra al front els catalans, i quines històries s'amaguen al darrere de cada carta. Un recull emotiu i impactant del dia-a-dia a la guerra, recreat impecablement per Eloi Vila i fet possible gràcies a la part...
    Ancho: 160 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 20 punts, amb un valor de 1,00 € per a la teva propera compra.
    Disponible
    19,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-15224-63-1
    • Data d'edició : 01/07/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : VILA, ELOI
    • Nº de pàgines : 228
    • Col·lecció : SÈRIE H
    A través de vint cartes i diaris de la Guerra Civil, Eloi Vila ens mostra com van viure la guerra al front els catalans, i quines històries s'amaguen al darrere de cada carta. Un recull emotiu i impactant del dia-a-dia a la guerra, recreat impecablement per Eloi Vila i fet possible gràcies a la participació de centenars de persones que han aportat cartes i documents per al projecte. Històries d'amor, d'enyor, d'ideals, de companyerisme, de sofriment i d'il.lusió... històries humanes, però universals, que prenen vida a través de les pàgines d'un llibre únic i imprescindible.
    Un llibre col.lectiu, en el qual hi han intervingut moltes persones i molts testimonis, fet a partir d'una crida difosa per la revista Sàpiens i el diari ARA. Una col.lecció, la Sèrie H, amb un públic fidel i llibres d'èxit com La Maternitat d'Elna o Amb ulls de nena. Un projecte de valor històric i humà.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.