• SEGUNDA REPÚBLICA Y LA GUERRA CIVIL, LA

    LUENGO, FÉLIX/AIZPURU, MIKEL XABIER ALIANZA EDITORIAL Ref. 9788420674452 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    En este texto se ofrece una nueva mirada sobre dos temas claves de nuestra historia reciente, la Segunda República y la Guerra Civil. En la historia de España, la década de los años treinta fue un momento de cambios y rupturas importantes. La proclamación de la Segunda República, en abril de 1931, a...
    Dimensions: 240 x 172 x 14 mm Peso: 376 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 28 punts, amb un valor de 1,40 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    27,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-206-7445-2
    • Data d'edició : 01/09/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : LUENGO, FÉLIX/AIZPURU, MIKEL XABIER
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : EL LIBRO UNIVERSITARIO - MANUALES
    En este texto se ofrece una nueva mirada sobre dos temas claves de nuestra historia reciente, la Segunda República y la Guerra Civil. En la historia de España, la década de los años treinta fue un momento de cambios y rupturas importantes. La proclamación de la Segunda República, en abril de 1931, abrió un nuevo tiempo, un nuevo régimen que, tras los años de la dictadura de Primo de Rivera, supuso la apertura de un proceso democratizador que levantó grandes expectativas en amplios sectores de la sociedad española. La década se cerró, en abril de 1939, con la derrota del ejército republicano y la consolidación definitiva de una nueva dictadura, la del general Francisco Franco. Un nuevo régimen cuya larga vigencia, hasta la muerte del dictador en noviembre de 1975, marcó buena parte de nuestro siglo XX.
    Este manual pretende ofrecer una visión de dicho periodo adaptada al modelo de enseñanza que marca el Espacio Europeo de Educación Superior. Además del texto impreso, lleva asociada un página web específica donde se ofrecen materiales adicionales. Todo ello facilitará su uso para la realización de clases prácticas y seminarios.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.