• AGRONOMIA E INGENIEROS AGRONOMOS EN LA ESPAÑA DEL SIGLO XIX

    CARTAÑA, JORDI DEL SERBAL Ref. 9788476283585 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    A lo largo de todo el siglo XIX se llevó a cabo la institucionalización de la agronomía en España. La participación activa de las diferentes administraciones públicas ayudó a consolidar esta disciplina científica, especialmente con la introducción de la enseñanza agrícola en los estudios generales, ...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 590 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 35 punts, amb un valor de 1,75 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    35,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-7628-358-5
    • Data d'edició : 01/02/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CARTAÑA, JORDI
    • Nº de pàgines : 320
    • Col·lecció : LA ESTRELLA POLAR
    • Nº de col·lecció : 48
    A lo largo de todo el siglo XIX se llevó a cabo la institucionalización de la agronomía en España. La participación activa de las diferentes administraciones públicas ayudó a consolidar esta disciplina científica, especialmente con la introducción de la enseñanza agrícola en los estudios generales, la regulación y creación de centros de enseñanza e investigación agronómicas y la creación del Cuerpo de Ingenieros Agrónomos.

    Acompaña al texto un CD-ROM con los datos biográficos de los 1470 agrónomos localizados así como la descripción bibliográfica de 5020 textos de carácter agrícola entre libros, artículos y traducciones.

    Resumen del índice: 1. Ilustración y fomento agrícola. Los primeros intentos para divulgar la ?nueva agricultura?.- 2. La enseñanza agrícola en los estudios secundarios.- 3. Las Juntas Provinciales de Agricultura y las Escuelas Agrícolas (1850-1875).- 4. Los antecedentes de la enseñanza superior agronómica (1807-1854) y la Escuela Central de Agricultura (1855-1868).- 5. La Escuela General de Agricultura y el Instituto Agrícola de Alfonso XII.- 6. El profesorado de la Escuela Central y General de Agricultura.- 7. Las Granjas Modelo y las Granjas Escuela Experimentales.- 8. Las Estaciones Agronómicas y Experimentales.- 9. El cultivo de la agronomía en la España del

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.