• MENTALIDAD MILITAR, LA

    EINSTEIN, ALBERT ALPHA DECAY Ref. 9788493427818 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    En nuestros tiempos, la mentalidad militar es aún más peligrosa que antes porque las armas ofensivas han llegado a ser mucho más potentes que las defensivas.Así pues, esto lleva necesariamente a la guerra preventiva. La inseguridad general que acompaña a esta situación requiere el sacrificio de los ...
    Ancho: 120 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 12 punts, amb un valor de 0,60 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    12,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes
    • ISBN : 978-84-934278-1-8
    • Data d'edició : 18/04/2005
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : EINSTEIN, ALBERT
    • Traductors : MANERO, LAURA
    • Nº de pàgines : 64
    • Col·lecció : VARIAS
    En nuestros tiempos, la mentalidad militar es aún más peligrosa que antes porque las armas ofensivas han llegado a ser mucho más potentes que las defensivas.

    Así pues, esto lleva necesariamente a la guerra preventiva. La inseguridad general que acompaña a esta situación requiere el sacrificio de los derechos civiles del ciudadano en favor del supuesto bienestar del Estado. La caza de brujas política y todo tipo de control (control de la enseñanza, por ejemplo, de la investigación, de la prensa, etcétera) parecen entonces inevitables. Por ello, no se encuentran con la resistencia popular que, de no ser por esa mentalidad militar, proporcionaría cierta protección. Desde el momento en que todo lo que no sirve claramente a los fines utópicos se considera inferior y se trata como tal, se produce un paulatino replanteamiento de todos los valores.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.