• EMANCIPAR CATALUNYA

    HUGUET, JOSEP ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496103795 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Un personatge clau analitza les oportunitats i els obstacles del moment polític actual: el nou Estatut, el model d’Estat i la Constitució europea.Camins de futur per a Catalunya.Ni Espanya és un veritable Estat plurinacional ni Catalunya gaudeix de l’autonomia que se li va prometre. Des de la transi...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 16 punts, amb un valor de 0,80 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    15,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes
    • ISBN : 978-84-96103-79-5
    • Data d'edició : 01/11/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : CAT
    • Autors : HUGUET, JOSEP
    • Nº de pàgines : 178
    • Col·lecció : EL FIL D'ARIADNA
    • Nº de col·lecció : 11
    Un personatge clau analitza les oportunitats i els obstacles del moment polític actual: el nou Estatut, el model d’Estat i la Constitució europea.

    Camins de futur per a Catalunya.


    Ni Espanya és un veritable Estat plurinacional ni Catalunya gaudeix de l’autonomia que se li va prometre. Des de la transició, la societat catalana ha vist com se li anaven retallant drets i llibertats, degut al centralisme espanyol i a la mala gestió d’alguns dirigents catalans. I ara, després de 25 anys, Catalunya es troba immersa en una economia de peatges, amb un dèficit fiscal enorme i amb l’estancament de polítiques socials.

    Segons Josep Huguet, conseller de Comerç, Consum i Turisme, Catalunya necessita emancipar-se -de l’herència rebuda, de l’Espanya unitària i de la baixa democràcia- per prosperar i afrontar els reptes de futur, com la immigració i el paper dins d’Europa. El canvi de cicle polític actual obre noves portes a la revisió del model d’Estat, a la discussió d’un nou Estatut i a la recuperació d’un marc competencial més ampli. Huguet posa sobre la taula totes les limitacions històriques i aposta per una Catalunya constituent amb un nou pes específic i identitari.



    Josep Huguet i Biosca

    Va néixer a Manresa el 1951. Afiliat a Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) des de 1989, actualment és conseller de Comerç, Consum i Turisme i membre de l’Executiva Nacional. És membre de la Comissió de valoracions Estat-Generalitat i forma part de diverses comissions de treball entre les quals hi ha la Ponència de l’Estatut, la Comissió d’Organització i Administració de la Generalitat i el Govern Local i la Comissió d’Indústria, Energia i Turisme.

    La seva trajectòria política va començar dins de la Unió Socialista del Bages, l’any 1970, de la qual va ser un dels fundadors. Va ser militant i membre de la direcció del Partit Socialista d’Alliberament Nacional (PSAN) i, posteriorment, de Nacionalistes d’Esquerra i de l’Entesa dels Nacionalistes d’Esquerra. També ha format part del Consell de Redacció de l’Europa de les Nacions (1986-1992).


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.