• MOVIMENTS SOCIALS A LA CATALUNYA CONTEMPORANIA, ELS

    PRAT, ENRIC (COORD.) UNIVERSITAT DE BARCELONA Ref. 9788447527908 Altres del mateix autor
    L'obra Els moviments socials a la Catalunya contemporània recull una sèrie d'articles elaborats per autors que, fruit de la seva recerca o de la seva experiència personal, escriuen sobre els moviments socials a Catalunya des de disciplines i enfocaments diferents. En conjunt doncs, aquesta obra és u...
    Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 14 punts, amb un valor de 0,70 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    13,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-475-2790-8
    • Data d'edició : 01/07/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : CAST
    • Autors : PRAT, ENRIC (COORD.)
    • Nº de pàgines : 0
    L'obra Els moviments socials a la Catalunya contemporània recull una sèrie d'articles elaborats per autors que, fruit de la seva recerca o de la seva experiència personal, escriuen sobre els moviments socials a Catalunya des de disciplines i enfocaments diferents. En conjunt doncs, aquesta obra és una triple aposta pel que fa a l'estudi dels moviments socials. En primer lloc, és una aposta per la inclusió de tots els actors i sectors socials que formen els moviments socials, sense excloure classes, pobles o gèneres que tradicionalment ho han estat. En segon lloc, per integrar la temàtica dels moviments socials dins als estudis i síntesis històriques, dels que també han estat sovint marginats. I en tercer lloc, és una aposta per al diàleg transdisciplinari en l'estudi dels moviments socials, el que aporta cap a una millor comprensió d'aquesta temàtica.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.