• NACIONALISME I GLOBALITZACIO

    PATRIOTISME CONSTITUCIONAL, MULTICULTURALISME I ALTRES EQUÍVOCS

    ESTRADE, MIQUEL ANGEL PAGES EDITORS Ref. 9788479359294 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Els nacionalismes d'Estat, amb l'espanyol al capdavant, han llençat una autèntica ofensiva ideològica per tal de legitimar els moviments emancipadors que aspiren a la sobirania nacional, adduint que la globalització els ha convertit en absolets. La realitat quotidiana demostra que la globalització h...
    Dimensions: 240 x 170 x 11 mm Peso: 319 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 11 punts, amb un valor de 0,55 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    11,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    Els nacionalismes d'Estat, amb l'espanyol al capdavant, han llençat una autèntica ofensiva ideològica per tal de legitimar els moviments emancipadors que aspiren a la sobirania nacional, adduint que la globalització els ha convertit en absolets. La realitat quotidiana demostra que la globalització ha comportat un rearmament identitari dels estats-nació, que han de contrarestar la pèrdua de sobirania econòmica i monetària amb el reforçament de la seva cohesió social, cultural i lingüítica. Aquest assaig pretén demostrar que el cosmopolitisme basat en l'abolició de les fronteres, el multiculturalisme o el patriotisme constitucional són autèntiques falòrnies que el nou espanyolisme rampant utilitza per tal de desacreditar el nacionalisme català i consumar la nostra assimilació. I el més trist de tot és que a Catalunya són munió els catalanistes nominals que, per acció o per omissió, han esdevingut còmplices d'aquesta nova embranzida uniformitzadora que han engegat a l'altiplà. Per això no és estrany que cada cop siguin més els catalans que es pregunten si algú sap cap on anem.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.