• ALTRES NENS DE LA GUERRA DEL 36

    FONT, RICARD PAGES EDITORS Ref. 9788479356903 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Els altres nens de la guerra del 36 és la crònica de la vida, els sentiments, les mancances d'uns nens que van viure a Lliçà de Vall (el Vallès Oriental) i a Gimenells (el Segrià) durant la guerra (1936-1939) i la postguerra. Aquests nens van adoptar com a família els seus companys i educadors. Per ...
    Dimensions: 240 x 150 x 8 mm Peso: 194 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 9 punts, amb un valor de 0,45 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    9,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    Els altres nens de la guerra del 36 és la crònica de la vida, els sentiments, les mancances d'uns nens que van viure a Lliçà de Vall (el Vallès Oriental) i a Gimenells (el Segrià) durant la guerra (1936-1939) i la postguerra. Aquests nens van adoptar com a família els seus companys i educadors. Per tant, les relacions que tots plegats establiren no van ser les normals d'una escola, sinó les sorgides per un tracte de companys de la vida. Aquest llibre no pretén ser un relat farragós i ple de dades. Es tracta que el lector, en acabar de llegir-lo, pugui copsar les sensacions d'un nen sense pares ni família directa que ha estat víctima innocent d'una guerra.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.