• CANVI CULTURAL A LA SOCIETAT DEL SEGLE D'OR

    CATALUNYA I CASTELLA, SEGLES XVI I XVII

    KAMEN, HENRY PAGES EDITORS Ref. 9788479355159 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    La vida i els costums de la gent d'una petita parròquia catalana als segles XVI i XVII serveixen a l'autor com a punt d'arrencada per a endinsar-nos en els lents i, a la vegada, profunds canvis imposats pels efectes de la reforma del catolicisme al Concili de Trento en tots els àmbits de la vida quo...
    Dimensions: 240 x 170 x 35 mm Peso: 1232 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 24 punts, amb un valor de 1,20 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    24,04 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    La vida i els costums de la gent d'una petita parròquia catalana als segles XVI i XVII serveixen a l'autor com a punt d'arrencada per a endinsar-nos en els lents i, a la vegada, profunds canvis imposats pels efectes de la reforma del catolicisme al Concili de Trento en tots els àmbits de la vida quotidiana, els costums, la religiositat i la cultura populars. Això es fa, d'una banda, emprant un amplíssim ventall de fonts documentals, tant literàries com d'arxiu, i, d'una altra, resseguint a bastament una ingent varietat temàtica que engloba aspectes com l'evolució de les creences religioses considerades com a part de la sociabilitat col·lectiva, l'expandiment dels nous rituals i pràctiques de fe, la difusió de nous cultes i devocions, l'increment de confraries i nous ordes religiosos, la reordenació de les institucions eclesiàstiques tradicionals, els inicis del control de la festa i el lleure per l'Església, la sacramentalització i regulació del matrimoni, els canvis en l'ús de la llengua com a vehicle de comunicació del poble, etc. Tot plegat, sense deixar de banda la complexa, difícil i escassament reeixida política d'implantació del Tribunal de la Inquisició a Catalunya i la necessària reflexió sobre les relacions del Principat català amb la monarquia dels Àustria en temps del govern de Felip II.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.