• HECHIZOS AMOROSOS DE LA BRUJA MODERNA

    OSUNA, MONTSE MARTINEZ ROCA Ref. 9788427025271 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    El amor es un sentimiento mágico, la fuerza más poderosa del universo. Tarde o temprano, su embrujo nos envuelve y transforma nuestras vidas.Pero a veces también nos provoca dudas, o hace que se resienta nuestra confianza. Eso explica que la mayoría de las personas que acuden a la consulta de especi...
    Ancho: 148 cm Largo: 215 cm Peso: 320 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 15 punts, amb un valor de 0,75 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    15,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-270-2527-1
    • Data d'edició : 01/12/1999
    • Any d'edició : 1999
    • Autors : OSUNA, MONTSE
    • Nº de pàgines : 208
    • Col·lecció : LA OTRA CIENCIA
    El amor es un sentimiento mágico, la fuerza más poderosa del universo. Tarde o temprano, su embrujo nos envuelve y transforma nuestras vidas.Pero a veces también nos provoca dudas, o hace que se resienta nuestra confianza. Eso explica que la mayoría de las personas que acuden a la consulta de especialistas lo hagan para buscar solución a sus problemas sentimentales.Este libro te permite elaborar, sin salir de casa y con ingredientes sencillos como flores, velas, cristales u otros elementos naturales, hechizos y conjuros para... . Despertar el amor y la atracción sexual.. Conseguir una relación intensa y apasionada.. Expresar mejor tus sentimientos.. Evitar que te engañen.. Reconciliarse tras una discusión. En tus manos tienes las claves para encontrar y mantener a tu pareja ideal, y construir juntos una relación profunda, placentera y estable.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.