• SEGUNDAS ESPOSAS

    SER FELIZ EN PAREJA AL SEGUNDO INTENTO

    FUENTES, SONSOLES OCEANO AMBAR Ref. 9788475567044 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Se calcula que en Europa se rompe un matrimonio cada 30 segundos. España es el país donde más ha crecido la ruptura familiar, ya que el número de divorcios aumenta a un ritmo tres veces superior al de las bodas.La buena noticia es que más del 10 por ciento de los hombres y mujeres divorciados se vue...
    Ancho: 135 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 12 punts, amb un valor de 0,60 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    11,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-7556-704-4
    • Data d'edició : 01/09/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : FUENTES, SONSOLES
    • Traductors : 0000000000000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 172
    • Col·lecció : ESTILOS DE VIDA
    Se calcula que en Europa se rompe un matrimonio cada 30 segundos. España es el país donde más ha crecido la ruptura familiar, ya que el número de divorcios aumenta a un ritmo tres veces superior al de las bodas.
    La buena noticia es que más del 10 por ciento de los hombres y mujeres divorciados se vuelven a casar, muchas veces con éxito. Haber fracasado con la primera pareja no significa que no haya otra oportunidad para el amor. Al contrario: a menudo la experiencia de un divorcio aporta lucidez y sabiduría para no volver a cometer los mismos errores.
    Esta guía práctica se dirige a las mujeres que han encontrado al hombre de su vida, dispuesto a ser feliz en pareja al segundo intento. Explora las dificultades que pueden surgir en una unión de este tipo, pero también las oportunidades.
    Con este manual las lectoras aprenderán a...
    Cambiar el guión de su vida.
    Evitar el síndrome de Rebeca.
    Distinguir el divorcio emocional del legal.
    Respetar las fases del duelo y readaptación.
    Convivir con hijos de un anterior matrimonio.
    Afrontar el reto de una nueva paternidad.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.