• MÉTODO CLEAN PARA EL INTESTINO, EL

    EL MÉTODO DEFINITIVO PARA PREVENIR LAS ENFERMEDADES Y MEJORAR RADICALMENTE TU SA

    JUNGER, ALEJANDRO ONIRO Ref. 9788497546805 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    La mayoría de enfermedades que se diagnostican hoy están relacionadas con un intestino dañado e irritado. El intestino es un sistema complejo y poderoso cuya función principal es proteger y sanar el cuerpo en todo momento. Sin embargo, en muchos casos, un intestino inflamado conlleva problemas de sa...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 20 punts, amb un valor de 1,00 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    19,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-9754-680-5
    • Data d'edició : 01/06/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : JUNGER, ALEJANDRO
    • Traductors : REMEDIOS DIÉGUEZ DIÉGUEZ
    • Nº de pàgines : 280
    • Col·lecció : TERAPIAS NATURALES
    La mayoría de enfermedades que se diagnostican hoy están relacionadas con un intestino dañado e irritado. El intestino es un sistema complejo y poderoso cuya función principal es proteger y sanar el cuerpo en todo momento. Sin embargo, en muchos casos, un intestino inflamado conlleva problemas de salud que van desde el sobrepeso, dolores de todo tipo, alergias, cambios de humor y falta de libido hasta enfermedades cardíacas, cáncer, insomnio y depresión.

    Ya no necesitamos estar enfermos para recuperar la salud. Con este innovador programa el Dr. Alejandro Junger explica cómo en lugar de tratar los síntomas cuando aparezcan debemos prevenirlos y así evitar que perjudiquen al intestino.

    No importa su estado de salud actual, El método Clean para el intestino le ayudará a poner fin a las dolencias cotidianas, las enfermedades crónicas y gozar de una buena salud para siempre.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.