• ISABEL I (BOLSILLO)

    GEORGE, MARGARET B DE BOLSILLO Ref. 9788490700457 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Por la autora de Memorias de Cleopatra. Isabel I de Inglaterra, imponente en su papel de soberana, desplegó una acción política sin precedentes en la Europa del siglo XVI. La reina protestante se enfrentó a católicos y calvinistas en su país y en buena parte de los estados vecinos; se midió con Marí...
    Ancho: 125 cm Largo: 190 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 13 punts, amb un valor de 0,65 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    12,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-9070-045-7
    • Data d'edició : 01/03/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GEORGE, MARGARET
    • Traductors : TAPIA SÁNCHEZ, ELISA SONIA
    • Nº de pàgines : 832
    • Col·lecció : B DE BOLSILLO
    • Nº de col·lecció : 00000
    Por la autora de Memorias de Cleopatra. Isabel I de Inglaterra, imponente en su papel de soberana, desplegó una acción política sin precedentes en la Europa del siglo XVI. La reina protestante se enfrentó a católicos y calvinistas en su país y en buena parte de los estados vecinos; se midió con María Estuardo y Felipe II, a quienes se impuso con inteligencia y valentía, al tiempo que desbarataba un complot contra su persona y armaba un gran ejército. En su lecho de muerte repasa las gestas por las que fue temida y reverenciada, pero entre sus recuerdos también hay lugar para sus seres queridos, como su fiel servidor Walsingham o su amante, Robert Dudley, caído en la batalla contra la Armada Invencible. Mucho tiempo después, Lettice, la esposa legítima de Dudley, cuenta a sus nietos, conmovida y sin rencor, la historia de la gran reina. Conocida como la Reina Virgen por su negativa a contraer matrimonio, Isabel I ha pasado a la historia como una gobernante implacable. Margaret George, en este relato a dos voces, desmonta el mito de Isabel I como mujer fría y desapasionada al descubrirnos el perfil más íntimo y, hasta cierto punto, desconocido de quien sería la última Tudor. «Al igual que su heroína, George tiene especial sensibilidad para la belleza y una gran habilidad en el tratamiento de los detalles; así crea una historia vibrante que permite a los lectores sentir que son testigos directos de las decisiones, los triunfos y las derrotas de la reina Isabel.» Publishers Weekly «El magistral conocimiento que tiene George de esta época y su certeza al investigar los vericuetos de la política isabelina hacen de ésta una novela que nunca decae.» Booklist

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.