• PRIMER SIGLO DESPUÉS DE BÉATRICE, EL (BOLSILLO)

    MAALOUF, AMIN ALIANZA EDITORIAL Ref. 9788420691954 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Esta novela que comienza en la Gran Plaza de El Cairo a principios del siglo XX y que cuenta una doble historia de amor señala en la obra de Amin Maalouf la incorporación a su obra de un nuevo elemento de reflexión, como es la preocupación por la ?falla horizontal? que divide el mundo en un Norte de...
    Dimensions: 180 x 120 x 11 mm Peso: 189 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 13 punts, amb un valor de 0,65 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    12,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-206-9195-4
    • Data d'edició : 01/10/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MAALOUF, AMIN
    • Traductors : GARCÍA-LOMAS PRADERA, MARÍA CONCEPCIÓN
    • Nº de pàgines : 232
    • Col·lecció : EL LIBRO DE BOLSILLO - BIBLIOTECAS DE AU
    Esta novela que comienza en la Gran Plaza de El Cairo a principios del siglo XX y que cuenta una doble historia de amor señala en la obra de Amin Maalouf la incorporación a su obra de un nuevo elemento de reflexión, como es la preocupación por la ?falla horizontal? que divide el mundo en un Norte de población estable, cada vez más enriquecida, y un Sur de población creciente que se empobrece progresivamente. Si bien acaba confiando en ?la feminidad del mundo? y en la inagotable capacidad de supervivencia que caracteriza al ser humano, ?El primer siglo después de Béatrice?, pese a su belleza, deja adivinar ya la inquietud del autor por el proceso que posteriormente ha tratado en sus ensayos ?Identidades asesinas? y, sobre todo, ?El desajuste del mundo?, publicados en esta misma colección.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.