• DIARIS D'ADAM I EVA, ELS

    TWAIN, MARK ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496521544 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Una recreació enginyosa, ocurrent i alhora intel·ligent dels primers dies d'Adam i Eva.A Els diaris d'Adam i Eva, l'habilíssim narrador que és Mark Twain recrea, de manera hilarant i en forma de diari, l'estada dels primers homes al fabulós Jardí de l'Edèn. Però poseu-vos a la pell d'Adam: heu viscu...
    Ancho: 120 cm Largo: 180 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 8 punts, amb un valor de 0,40 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    8,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • Nº de col·lecció : 4
    • Col·lecció : EL FAR
    • Nº de pàgines : 144
    • Traductors : RIERA ARBUSSÀ, ERNEST
    • Autors : TWAIN, MARK
    • Idioma : CATALÀ
    • Any d'edició : 2006
    • Data d'edició : 01/12/2006
    • ISBN : 978-84-96521-54-4
    Una recreació enginyosa, ocurrent i alhora intel·ligent dels primers dies d'Adam i Eva.



    A Els diaris d'Adam i Eva, l'habilíssim narrador que és Mark Twain recrea, de manera hilarant i en forma de diari, l'estada dels primers homes al fabulós Jardí de l'Edèn.

    Però poseu-vos a la pell d'Adam: heu viscut sols al Paradís durant un temps i, de sobte, apareix Eva, una criatura xerraire i emocional que us segueix pertot arreu, que posa nom a les coses i els animals, que té un desig irrefrenable de menjar fruita, que es fa amiga de la serp...

    Deliciosament divertit, lleugerament irreverent i extraordinàriament enginyós, el llibre explora la manera diferent que homes i dones tenen d'entendre el món, la vida i la convivència en parella. Perquè si al Paradís va tenir lloc la primera guerra de sexes, Twain va saber convertir-la també en una de les millors històries d'amor que s'han escrit.

    Traducció d'Ernest Riera



    Mark Twain

    Neix a Florida el 1835; el seu nom real és Samuel Langhorne Clemens. Mark Twain, autor d'una extensa obra -contes, novel·les, llibres de viatges i assajos-, és famós pels seus retrats picarescos de la vida a l'estat de Missouri, principalment amb Les aventures de Tom Sawyer (1876) i Les aventures de Huckleberry Finn (1884), que unànimament es considera el naixement de la literatura nord-americana moderna.

    Malgrat el to més fosc de les seves últimes creacions, potser influït per tragèdies familiars i dificultats econòmiques, l'obra de Mark Twain destaca per l'ús magistral de l'enginy, l'humor i la sàtira. Twain mor el 1910.



    target='_blank'>COMPRA ELS DIARIS D'ADAM I EVA EN E-BOOK


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.