• DIARI D'UN HOME DE CINQUANTA ANYS (EL FAR 3)

    JAMES, HENRY ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496521339 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Henry James planteja en aquesta novel·la curta l’encert o l’error en la presa de decisions en cada moment de la vida, i com la visió dels fets va canviant amb els anys.Fent estada a Florència, un home de cinquanta anys coneix la filla d’un amor seu de joventut. Coneix també el seu pretendent, un jov...
    Ancho: 120 cm Largo: 180 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 7 punts, amb un valor de 0,35 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    7,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes
    • ISBN : 978-84-96521-33-9
    • Data d'edició : 01/09/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CAT
    • Autors : JAMES, HENRY
    • Traductors : GOMBAU I ARNAU, ÀLEX
    • Nº de pàgines : 88
    • Col·lecció : EL FAR
    • Nº de col·lecció : 3
    Henry James planteja en aquesta novel·la curta l’encert o l’error en la presa de decisions en cada moment de la vida, i com la visió dels fets va canviant amb els anys.



    Fent estada a Florència, un home de cinquanta anys coneix la filla d’un amor seu de joventut. Coneix també el seu pretendent, un jove anglès en qui sembla reconèixer la seva pròpia història amorosa, que va acabar amb una ruptura dolorosa. Creu que, ara, ha de protegir el jove anglès perquè no es repeteixi el mateix desenllaç.Més desencantat i escèptic amb el pas dels anys, el narrador dubta si podem traslladar realment la nostra experiència a la vida dels altres, o si cada vida és única i irrepetible.

    Traducció d'Àlex Gombau.



    Henry James

    Nascut a Nova York l’any 1843, Henry James és considerat un mestre de la novel.la psicològica i la seva influència en la narrativa del segle XX és inqüestionable. Excepcionalment ben escrites, les seves novel.les solen abordar les relacions sentimentals entre homes i dones i les diferències culturals entre Europa i Estats Units. Entre les seves obres principals figuren 'Els ambaixadors', 'La copa daurada' o 'Un altre pas de rosca'. Les seves novel.les curtes, com 'Diari d’un home de cinquanta anys', es consideren obres mestres del gènere. James va ser també un brillant crític i teòric. Nacionalitzat britànic, va morir a Londres el 1916.



    target='_blank'>COMPRA DIARI D'UN HOME DE CINQUANTA ANYS EN E-BOOK

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.