• FIFICA EN PREGUNTAS, LA. 2 ELECTRICIDAD Y MAGNETISMO (CT2010

    2. ELECTRICIDAD Y MAGNETISMO

    LEVY LEBLOND, J. M.; BUTOLI, A. ALIANZA EDITORIAL Ref. 9788420656090 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Entre la física que suele enseñarse en las aulas y la que se hace en los laboratorios media una distancia similar a la que separa un tratado gramatical de una novela. Pese a su indudable importancia, el enfoque cuantitativo arrastra el inconveniente de que la aplicación mecánica de las matemáticas, ...
    Dimensions: 175 x 110 x 14 mm Peso: 182 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 10 punts, amb un valor de 0,50 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    9,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    Entre la física que suele enseñarse en las aulas y la que se hace en los laboratorios media una distancia similar a la que separa un tratado gramatical de una novela. Pese a su indudable importancia, el enfoque cuantitativo arrastra el inconveniente de que la aplicación mecánica de las matemáticas, al poner en marcha un pensamiento instrumental ya formulado, impide que el alumno comprenda y asimile debidamente los conceptos. LA FÍSICA EN PREGUNTAS se centra en el
    enfoque cualitativo previo a los análisis teóricos, obligando así al estudiante (y al profesor) a pensar antes de recurrir automáticamente a las «ecuaciones». Si el primer volumen (CT 2009) se consagra a la Mecánica, este segundo, para el que J. M. LÉVY-LEBLOND ha contado con la ayuda de A. BUTOLI, está dedicado a cuestiones elementales de ELECTRICIDAD Y MAGNETISMO. En él se plantean con vocación pedagógica 184 preguntas que tocan aspectos fundamentales de los conceptos físicos, acompañadas de sus correspondientes respuestas, así como «sugerencias» para resolver algunas de ellas.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.