• ALFRED Y EMILY (DEBOLSILLO)

    LESSING, DORIS RANDOM HOUSE MONDADORI Ref. 9788499087177 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    «Una obra fascinante, iluminada con detalles y recuerdos vívidos.».Michiko Kakutani, The New York Times..En Alfred y Emily, Doris Lessing rinde homenaje a sus padres imaginando qué habría sido de su vida si la Primera Guerra Mundial no hubiese truncado el porvenir de la joven pareja. El peso del con...
    Ancho: 125 cm Largo: 190 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 10 punts, amb un valor de 0,50 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    9,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-9908-717-7
    • Data d'edició : 01/01/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : LESSING, DORIS
    • Traductors : CANALES MEDINA, VERONICA;
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 328
    • Col·lecció : CONTEMPORANEA
    • Nº de col·lecció : 026201
    «Una obra fascinante, iluminada con detalles y recuerdos vívidos.».Michiko Kakutani, The New York Times..En Alfred y Emily, Doris Lessing rinde homenaje a sus padres imaginando qué habría sido de su vida si la Primera Guerra Mundial no hubiese truncado el porvenir de la joven pareja. El peso del conflicto fue como un castigo que planeó sobre la pequeña Doris desde su infancia? «Aquí estoy, intentando escapar de esta monstruosa herencia, intentando ser libre», escribe la autora. Para conseguirlo, en la primera parte del libro Lessing inventa para sus padres una vida donde no hubiera existido la guerra, y en la segunda cuenta cómo fue su vida en realidad, primero en Inglaterra y luego en África, intercalando en las páginas del texto unas viejas fotos familiares...Doris Lessing nació en 1919 en Persia. En 2007 recibió el premio Nobel de Literatura. Se crió y pasó la juventud en Rodesia (hoy Zimbabue), hasta que en 1949 se mudó a Londres, donde sigue viviendo y escribiendo. Además de una indiscutible calidad literaria, en su obra respira la fina y lúcida crítica a las desigualdades raciales, sociales y de género...Traducción de Verónica Canales

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.