• SIETE CRÍMENES CASI PERFECTOS (DB BESTSELLER 879)

    REIG, RAFAEL / TORRES, DAVID / GARCIA COLLANTES, ANGEL / VICENTE, BEATRIZ DE RANDOM HOUSE MONDADORI Ref. 9788499087856 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    ¿Cómo actúan los criminales? ¿Qué piensan y qué les mueve? ¿Cómo logra la policía atraparlos? Estas preguntas son fundamentales tanto para escribir una novela negra, como para seguir las series policíacas o para enfrentarse al periódico cada mañana. Para darles respuesta, Rafa Reig reunió a un extra...
    Ancho: 125 cm Largo: 190 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 10 punts, amb un valor de 0,50 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    9,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-9908-785-6
    • Data d'edició : 01/03/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : REIG, RAFAEL / TORRES, DAVID / GARCIA COLLANTES, ANGEL / VICENTE, BEATRIZ DE
    • Traductors : 0130001630000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 224
    • Col·lecció : BEST SELLER
    • Nº de col·lecció : 026200
    ¿Cómo actúan los criminales? ¿Qué piensan y qué les mueve? ¿Cómo logra la policía atraparlos? Estas preguntas son fundamentales tanto para escribir una novela negra, como para seguir las series policíacas o para enfrentarse al periódico cada mañana. Para darles respuesta, Rafa Reig reunió a un extraordinario equipo de expertos que han centrado su atención en siete crímenes recientes que conmovieron a la sociedad española. Así conocemos los casos de Nanysex, la envenenadora de Melilla, el Mataviejas de Santander, el Matamendigos, o el violador de Valdepeñas. Cada caso se abre con la narración de los hechos, que demuestra que la realidad supera siempre la ficción, prosigue con un análisis criminológico de la investigación, del perfil del criminal y de los errores que cometió, y concluye con la sentencia, es decir, los hechos probados y las consecuencias legales. El resultado son siete fascinantes retratos de la mente criminal y de las técnicas de investigación que contribuyeron a solucionar los casos. «En la estela de A sangre fría de Capote, Siete crímenes casi perfectos nos enseña que los asesinos reales no son tan eruditos como el caníbal Hannibal Lecter de El silencio de los corderos, ni tan sofisticados como el American Psycho de Bret Easton Ellis, sino que pueden ser tus propios vecinos.» ADN

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.