Personalitza el teu paper de regal

29/11/2022
  • És molt fàcil anar a la botiga i comprar paper de regal (de fet a la Gralla en venem de preciosos) però si fas un regal personalitzat, no la pifiis, personalitza també el paper!
    L'activitat que proposem és crear el teu propi paper per embolicar els regals de Nadal! Fes que siguin ben originals i al teu gust.

    Els materials que necessites són:

    - Témperes de colors o pintura acrílica 
    Linòleum tens dels més tous o del més dur, però transparent
    - Gúbies 
    - Paper kraft blanc o de colors 
    - Pinzells
    - Dibuixos que vulguis fer al linòleum
    - Si vols també es pot utilitzar un rodet per aplicar la tinta més uniforme 

    Són articles que podeu trobar tranquil·lament a la nostra papereria, però la llista ja l'ha teniu enllaçada amb cada article.


    I què heu de fer?

    Primer de tot, fem un esbós de com volem el nostre paper, dissenyem els dibuixos i la distribució per passar el dibuix al bloc de linòleum (si opteu pel transparent, el dibuix és més fàcil de traspassar.

    Una vegada ho tenim dibuixat, amb les gúbies més fines resseguim el contorn i les anem canviant segons les necessitats del dibuix.

    Un cop tenim les nostres formes, comença la diversió! Agafem el pinzell o el rodet i mullem el nostre segell amb pintura i ho estampem al paper. Així amb totes les formes que hem fet i de diferents colors.

    El deixem assecar i ja ho tindríem!

    Trobareu un tastet de com fer aquestes manualitats al vídeo que trobareu al nostre Instagram.

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Registra't amb nosaltres i així podras crear els teus comentaris, explicar les teves experiències i participar al nostre blog.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.