Hem despertat el drac de Sant Jordi!

06/04/2023
  • Aquest dimecres 5 d'abril hem escalfat motors per Sant Jordi amb un taller de manualitats. Hem creat uns penjolls amb forma de drac que porten una rosa incorporada!

    Ens ha quedat clar que els dracs apassionen a nens i nenes. És un ésser de llegenda que ens té a tots captivats i més si forma part del nostre imaginari col·lectiu. I com que sabem que molts no vau poder venir perquè ja no quedaven places, us passem les instruccions de com fer-los.

    En primer lloc us passem el material que necessiteu:
    • Goma Eva de color verd, blanc i vermell (pot ser brilli brilli. Serà per la llengua i són les flames!)
    • Ulls que es mouen
    • Paper pinotxo
    • Tisores
    • Cordill bonic
    • Cola de silicona


    Amb la plantilla básica del drac la traspassem a la goma eva verda i tindrem el cos del nostre drac (podeu dibuixar la silueta vosaltres mateixos o buscar la plantilla a internet, n'hi ha un munt). Amb la goma eva blanca farem el detall de les ales, dents i banyes. Les retallem i sobretot tenim cura amb les dentetes perquè són en forma de serra i són petitones, si no aquest drac tindra uns dents mooooooolt grans.

    Una vegada ho tenim tot retallat enganxem amb cola de silicona.

    A aquest drac li falten ulls! Per poder veure el que vol menjar, nosaltres hem escollit ulls que s’il·luminen a la foscor, però poden ser de blancs normals, colors…

    Per fer la rosa retallem una tira llarga de paper pinotxo i l’anem enrollant mica en mica fins que fa la forma de flor, aplanem la punta i l’enganxem a la punta de la cua.

    Ei, quasi ens deixem la flama d'aquest drac ferotge!! Això no pot faltar mai! Igual que hem fet les banyes o les dents, dibuixem unes petites flames sobre goma eva vermella i les enganxem amb cola de silicona.

    I per finalitzar posarem els ganxos d’on penjarà el cordill i ja podrem lluir el nostre collar. Penseu que també pot servir per posar a la porta d’entrada, penjat a la finestra... Al final el podràs portar amunt i avall.

    Alba Jordán

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.