Guerra de discos amb Djeco!

15/06/2023
  • Aviat s’acaba l’escola, els més menuts de casa tindran moooolt temps lliure. Sabem que la majoria del temps estaran jugant a l’ombra d’algun parc, en remull a la piscina, platja o bé el riu o simplement fent una guerra d’aigua. Però que poden fer en aquells moments de taaaaanta calor que no es pot ni sortir al carrer? O quan fa aquell ruixat d’estiu que ens trenca tots els plans?

    Us portem la solució! Els paquets de manualitats de Djeco (en tenim molts i molt variats). Però avui us n'ensenyarem un que ens té enamorades. És de la col·lecció Do it yourself i són llançadores de discos.

    Que com funciona? Doncs és molt senzill, tot seguit us expliquem els passos a seguir:

    En obrir la caixa trobareu tot el material necessari per fer la manualitat.

    Hi ha 3 pistoles, gomes elàstiques, els discos per disparar i adhesius per decorar.

    Començarem decorant-les, és molt senzill; cada adhesiu té una forma que i se li assigna un número. Només cal enganxar cada adhesiu al número que pertoca. Un cop acabat col·loquem una goma elàstica a cada cantó (no patiu que a les instruccions ho indica molt bé).

    Un cop estan les tres pistoles decorades i amb les gomes posades només queda triar els discos de cada pistola i començar a jugar!

    Esperem que gaudiu tant com nosaltres! Bon estiu!



    Maria Guirado

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.