Fem un Kabuki casolà!

24/01/2024
  • Encara estem paint els torrons, però no ens adormim! Sense adonar-nos-en arribarà la gresca i la disbauxa del Carnaval!

    Per això avui us proposem una manualitat ben festiva, farem un kabuki casolà. Sí, sí, ho heu llegit bé, un kabuki, allò que peta i dispara confeti. Voleu saber com l’hem fet? Doncs estigueu ben atentes i no us perdeu cap detall. Primer de tot farem la llista del material que necessitem.

    MATERIAL

    1 tap d’ampolla

    2 gomes de pollastre

    Cola

    Tisores

    2 cartolines

    Papers de colors

    Cinta adhesiva

  • Per començar, agafarem el tap i les dues gomes de pollastre. Enganxem les gomes al tap amb la cinta adhesiva tal com mostra la imatge de l'esquerra. 

    Tot seguit agafem la cartolina i hi enganxem una de les gomes del tap en un lateral, tal com us ensenyem a la fotografia de baix a l'esquerra. Un cop llest, enrotllem la cartolina fins a formar un tub i ho fixem. Ja tenim la base del kabuki llesta!

    Ara toquen els últims detalls. Retallem una tira d’1 cm i mig de la cartolina que no hem utilitzat (també podem aprofitar algun tros que tingueu sobrant d’altres manualitats), dobleguem la tira per la meitat i ho pengem d’una goma. Això ens servirà per disparar el kabuki. Amb 2 tires de paper de color diferent, decorem la part de dalt i de baix del kabuki. Al mig hi posem un adhesiu o enganxem un dibuix del que més ens agradi. Ja només queda omplir-lo, per fer-ho agafem papers de colors diferents i els retallem a quadradets petits. Un cop tallats omplim el kabuki per la part de dalt, i… QUE COMENCI LA FESTA!!!!

    Si teniu algun dubte o algun pas no us queda clar, recordeu que podeu veure el vídeo de la manualitat al nostre Instagram.



    Maria Guirado

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Registra't amb nosaltres i així podras crear els teus comentaris, explicar les teves experiències i participar al nostre blog.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.