FEM MÀSCARES DE CARNAVAL BEN ORIGINALS!

17/02/2023
  • Aprofitant aquesta època de Carnaval, vam fer un taller de màscares pels més menuts de la casa. Ara, abans que la Vella Quaresma acabi amb la gresca i la disbauxa us volem explicar com les vam fer i quins materials vam utilitzar.

    Necessites:
    Cartulina
    Goma Eva
    Colors, rotuladors i/o pintura de dits
    Pals de polo
    Gomets
    Pom-poms
    Purpurina (amb cola o sense)
    Plomes
    Punxó o cuter
    Cola de barra, cola blanca i/o silicona freda

    I ara què? Aquí us deixem el pas a pas:

    Per començar necessitem una plantilla. Podeu trobar mil models diferents a Internet. I un cop tenim la plantilla triada, agafem una cartolina del color que més us agradi i resseguim el contorn. Quan ho tenim ben marcat, ho retallem.

    Ara ve una part delicada, cal l'ajuda d'un adult! Per retallar la part dels ulls s'ha de fer amb un punxó o un cúter. Aneu amb compte!

    Quan ja ho tenim tot retalladet i definit, és el moment més divertit, és el moment de decorar! Aquí entra en acció la vostra imaginació. Ara, com per carnaval, tot s'hi val!

    Un consell: hem de tenir en compte quin adhesiu necessitarem per a cada material:
    -La cola de barra és útil per cartolina o paper
    -La cola blanca, per la purpurina i els pals de polo
    -La silicona freda, per les plomes, els pom-poms, la goma eva...
    Recorda que tant la cola de barra com la blanca, un cop seques són transparents.

    A la que estigui tot sec, ja tindrem les màscares gairebé a punt. Faltarà el toc final: decorar i enganxar el pal de polo per aguantar la màscara al més pur estil venecià. Només quan estigui ben decorat i sec el podrem enganxar al cantó dret amb la cola blanca. 

    Ara ja sí, la màscara esta a punt per sortir al carrer. Han quedat xules, oi? Doncs ara a gaudir i omplir els carrers de colors i gresca!

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.