Decoració de tardor

22/10/2022

  • Comencem aquesta secció explicant-vos com fer una decoració de tardor original i bonica.


    Només cal que sortiu al pati de casa, al carrer o al parc. I si us ve de gust anar al bosc a buscar fulles, doncs no us negarem que una bona excursió sempre va bé. Sigui com sigui, arreplegueu les fulles que més us agradin. Teniu sort que ara n'hi ha de tots colors!


    Però també necessitarem:
    • Témperes de diferents colors
    • Làmines
    • Rotuladors Posca
    • Pinzells
    Són articles que podeu trobar tranquil·lament a la nostra papereria però també us deixem la llista ben definida aquí.

    I què heu de fer? Doncs com veieu a la imatge, hem triat dues opcions.
    1. Crear un mural de siluetes de fulles. En aquest cas heu d'agafar les fulles, làmines de la mida que vulgueu i les témperes i pintar des del contorn cap a l'exterior. Podeu fer-ho amb diferents colors i amb fulles de formes i mides diferents. Així us quedarà un mural xulíssim.
    2. Decoreu direcament les fulles. Per fer-ho, els rotuladors idels són els de la casa Posca que dónen uns resultats increïbles sobre qualsevol tipus de superfície. I us aconsellem que utilitzeu tons clars perquè ressaltin. A partir d'aquí, la vostra imaginació fa la resta. Dibuixeu-hi les formes que vulgueu i després encara podeu fer-ne una guirnalda, un centre de taula o les podeu enganxar amb el mural que hem fet abans, per exemple. 
    Ambdues opcions són molt senzilles, ràpides i divertides de fer. I les podeu adaptar per petits i grans.

    Trobareu un tastet de com fer aquestes manualitats al vídeo que trobareu al nostre Instagram.

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Registra't amb nosaltres i així podras crear els teus comentaris, explicar les teves experiències i participar al nostre blog.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.