Convertim-nos en dracs!

08/04/2024
  • Per celebrar que tenim St. Jordi a tocar, hem fet un taller d’un barret de drac. A continuació us expliquem com us podeu convertir en un drac.

    Necessitareu el següent material:

    Cartolina A4 color verd

    Cartolina A3 (o més gran) color verd

    Fulls A4 color verd

    Llapis

    Cola

    Tisores

    Regle

    Grapadora

    Un cop tenim el material a punt, comencem.

  • Agafem la cartolina A4 i tallem 3 tires de 2,5 cm cadascuna. De la mateixa cartolina farem la plantilla per fer les punxes de drac. A la següent imatge veureu les mides que ha de tenir.

    Un cop tenim la plantilla, retallem les Punxes.

    Agafem un full verd i el dobleguem per la meitat per la part més llarga, i amb la plantilla hi dibuixem les punxes i ho retallem.

    Tot seguit, en una tira de les que hem fet abans, i hi enganxem les punxes per la part del mig. Un cop està plena, la girem i enganxem les punxes entre elles. Ja tenim la cresta del barret.

    Ara farem la cinta pel cap, graparem les dues tires que queden de tal manera que facin un cercle. Un cop fet hi enganxem la cresta.

    Amb la cartolina més gran també farem una tira de 2,5 cm, segur que ja heu endevinat que això serà la cua.

    Per continuar seguirem el mateix procés, farem les Punxes que calguin als fulls verds, les retallarem i les enganxarem a la tira de cartolina. Un cop plena i tot ben enganxat la grapem al cercle del cap. Ara ja sí, us el poseu i… ja esteu a punt per treure foc!!!!

    Bon Sant Jordi!!


    Maria Guirado 

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Registra't amb nosaltres i així podras crear els teus comentaris, explicar les teves experiències i participar al nostre blog.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.