• COMELADE, CASASSES, PEREJAUME

    SALA, TONI EDICIONS 62 Ref. 9788429759006 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Aquest volum conté tres textos sobre tres artistes contemporanis. No es tracta ben bé de retrats ni d'estudis, sinó de l'expressió d'un reconeixement cap a l'obra de tres creadors que, treballant en camps diversos, afronten des de principis molt semblants la relació entre l'art, la vida i el lloc. P...
    Dimensions: 151 x 225 x 13 mm Peso: 244 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 19 punts, amb un valor de 0,95 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    19,45 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • Nº de col·lecció : 552
    • Col·lecció : EL BALANCÍ
    • Nº de pàgines : 144
    • Autors : SALA, TONI
    • Idioma : CATALÀ
    • Any d'edició : 2006
    • Data d'edició : 01/11/2006
    • ISBN : 978-84-297-5900-6
    Aquest volum conté tres textos sobre tres artistes contemporanis. No es tracta ben bé de retrats ni d'estudis, sinó de l'expressió d'un reconeixement cap a l'obra de tres creadors que, treballant en camps diversos, afronten des de principis molt semblants la relació entre l'art, la vida i el lloc. Però, per articular aquest reconeixement, Toni Sala no es limita a descriure les obres musicals, poètiques o plàstiques d'aquests tres autors, sinó que s'acosta a la personalitat de cadascun d'ells i ens hi acosta a nosaltres. Així, de la mà de Toni Sala, el lector d'aquest llibre visitirà Pascal Comelade a la seva casa de Ceret, passejarà amb Enric Casasses per l'Escala i viatjarà fins a un poble de la Rioja en companyia de Perejaume."He agafat tres artistes catalans a la ratlla de la cinquantena, en un moment de plenitud però amb l'obra encara fent-se, encara embolicada amb les circumstàncies, encara magmàtica. Són tres artistes que els seus seguidors fruim directament, immediatament, perquè encara no han estat ni gaire popularitzats pels mitjans ni massa baquetejats pels estudiosos. Ells tampoc ho han buscat, i estic convençut d'haver-me posat on no em demanaven. Però, vist que això un dia o altre els havia de passar, i vist que he tingut la sort que s'hi avinguessin, m'hi he posat". Toni Sala.Toni Sala va néixer a Sant Feliu de Guíxols l'any 1969. El seu primer llibre, Entomologia (1997), va guanyar el Premi Documenta. Pere Marín (1998) va ser la seva primera novel·la. Amb Bones notícies (2001) va proposar una mirada torbadora a les intimitats de la vida en parella. Petita crònica d'un professor a secundària (2001) va donar-lo a conèixer al gran públic. Amb Goril·la blanc (2002) va introduir-se en el gènere de l'autobiografia. A Un relat de la nova immigració africana(2003) va narrar les aventures d'un gambià a Catalunya. La seva novel·la Rodalies(2004) va guanyar el premi Sant Joan i li va valer el Premi Nacional de Literatura. Quatre dies a l'Àfrica (2005) relata un viatge al cor del continent africà.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.