• MANUSCRIT DE SONIA, EL

    BRASIL, MARIANA EDICIONS 62 Ref. 9788429758139 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Una jove brasilera decideix fugir de la pobresa i emigrar a Europa per exercir de prostituta. Aquest és el punt de partida d’El manuscrit de Sònia, una obra basada en l’experiència personal de l’autora. A través del diari de la protagonista, el lector va seguint la peripècia vital de qui un dia va t...
    Dimensions: 19 x 211 x 132 mm Peso: 285 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 15 punts, amb un valor de 0,75 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    15,10 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes
    • ISBN : 978-84-297-5813-9
    • Data d'edició : 01/03/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : BRASIL, MARIANA
    • Nº de pàgines : 208
    • Col·lecció : VARIS
    • Nº de col·lecció : 18
    Una jove brasilera decideix fugir de la pobresa i emigrar a Europa per exercir de prostituta. Aquest és el punt de partida d’El manuscrit de Sònia, una obra basada en l’experiència personal de l’autora. A través del diari de la protagonista, el lector va seguint la peripècia vital de qui un dia va traspassar la “frontera prohibida” a cert nightclub de Sao Paulo, i la segueix després durant els set anys de professió a Itàlia i Suïssa. Com si es tractés d’un guió cinematogràfic, copsa els ideals i els sentiments més universals: l’amor, l’ansietat, les expectatives, la traició, la nostàlgia, la desesperació, la por... El món sòrdid de la prostitució es retrata, així, amb la delicadesa d’un conte de fades.El manuscrit de Sònia ha estat reconegut per Paulo Coelho com a font d’inspiració directa de la seva novel·la Onze minuts. L’autor ha estat un model que ha animat Mariana en la publicació d’aquest llibre.“No llegeixo manuscrits, però vaig llegir aquell: la història d’una dona, una prostituta que va estimar molt, de les seves dificultats amb la llei, de les seves aventures [...] Vaig adorar el llibre i la manera delicada d’explicar la trajectòria de Mariana, la protagonista.”Paulo Coelho, www.marianabrasil.com.br “Quan decideixes vendre el teu cos, veus una altra cara de la humanitat: persones disposades a pagar per tenir sexe... No en pots sortir indemne, perquè la ferida sempre és allà. Un petit fragment d’aquella innocència, d’aquella confiança en les persones ha mort.” L’autora per a SwissinfoMariana Brasil és el pseudònim de Sonia C.M. Nascuda a Paranà (Brasil) el 1966 en el si d’una família d’origen italià, es va traslladar a Sao Paulo, on es va formar com a actriu. El 1990 va viatjar a Itàlia i allà va començar a viure les experiències en què es basa aquesta novel·la i que ella anava registrant al seu inseparable diari personal. Actualment és representant de l’associació REBRA (Xarxa d’escriptores brasileres), des d’on ha participat en la redacció de llibres col·lectius com Talento feminino em prosa e verso II-Talento feminino en proza y verso II (2004). El seu anterior llibre, precursor d’El manuscrit de Sònia, és Entre as fronteiras-Entre las fronteras (2003).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.