• OASI (PREMI JOSEP AMETLLER DE TEATRE 2002 - EL GALLINER 193)

    PREMI JOSEP AMETLLER, 2002.

    BATLLE, CARLES EDICIONS 62 Ref. 9788429752717 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Un home torna a casa després de deu anys d'exili: l'antic casalot de la família és a punt de desaparèixer sota les aigües d'un pantà. Abans que això no passi, però, ha de resoldre algunes qüestions pendents: la conflictiva relació que l'uneix al seu germà, el record d'un antic amor, l'esperança de r...
    Dimensions: 5 x 130 x 211 mm Peso: 117 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 14 punts, amb un valor de 0,70 € per a la teva propera compra.
    No disponible
    13,60 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-297-5271-7
    • Data d'edició : 01/03/2003
    • Any d'edició : 2003
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : BATLLE, CARLES
    • Nº de pàgines : 96
    • Col·lecció : EL GALLINER. L'ESCORPÍ/TEATRE
    • Nº de col·lecció : 193
    Un home torna a casa després de deu anys d'exili: l'antic casalot de la família és a punt de desaparèixer sota les aigües d'un pantà. Abans que això no passi, però, ha de resoldre algunes qüestions pendents: la conflictiva relació que l'uneix al seu germà, el record d'un antic amor, l'esperança de recuperar les sensacions del passat... Però les coses no succeeixen com havia previst: la casa és habitada clandestinament per una noia i el seu avi, dos immigrants il·legals que s'amaguen de la policia... Amb Oasi, Batlle ofereix una sincera reflexió sobre determinats aspectes de la nostra societat: l'especulació, la destrucció del paisatge, la repressió política als anys noranta... L'autor, però, s'interessa sobretot pel drama dels "desplaçats", i arriba a la conclusió que, si bé el retorn és impossible, l'emmirallament en la mirada de "l'altre" ofereix una possibilitat de supervivència.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.