• ARNAU TIENE UNA ENFERMEDAD ESCONDIDA

    CUENTO SOLIDARIO

    CID, XÈNIA / CID, EMMA (IL) TEMENOS EDICIONES, SCP Ref. 9788494045172 Altres del mateix autor
    (Los beneficios del libro iran destinados a proyectos de investigación de la enfermedad Anemia de Fanconi)Vivimos en un mundo demasiado acostumbrado a esconder la sensibilidad, creerse fuerte, que no pasa nada. Arnau es un niño con una enfermedad. Pero no se esconde, es valiente y pregunta. Sus padr...
    Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 14 punts, amb un valor de 0,70 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    15,00 € 13,50 € 10%
  • Descripció

    (Los beneficios del libro iran destinados a proyectos de investigación de la enfermedad Anemia de Fanconi)

    Vivimos en un mundo demasiado acostumbrado a esconder la sensibilidad, creerse fuerte, que no pasa nada. Arnau es un niño con una enfermedad. Pero no se esconde, es valiente y pregunta. Sus padres le contestan mediante este maravilloso cuento que nos habla de las ganas de vivir, con la verdad por delante y con la cara bien alta, con una sonrisa.
    Xènia Cid ha sabido convertir su situación personal en un canto universal a la solidaridad que seguro, estemos o no en su situación, no nos dejará indiferentes. Las magníficas ilustraciones de Emma Cid acompañan esta historia y la hacen aún más especial.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.