• DEL ARMARIO AL ESCENARIO LA OPERA GAY

    DIVAS, CASTRADOS, COMPOSITORES Y OTRAS COLORATURAS

    PLANET, ADOLFO EDICIONES DE LA TEMPESTAD Ref. 9788479489663 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    ¿Es gay la ópera? ¿Es gay el gusto por la Callas o por Pavarotti? ¿Quién se oculta en el armario operístico? "Del armario al escenario: la ópera gay" es el primer texto editado en castellano que da una interpretación en clave homosexual al mundo de la ópera, a los cantantes de ópera y a los composit...
    Ancho: 143 cm Largo: 220 cm Peso: 300 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 18 punts, amb un valor de 0,90 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    17,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-7948-966-3
    • Data d'edició : 01/01/2003
    • Any d'edició : 2003
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : PLANET, ADOLFO
    • Nº de pàgines : 312
    • Col·lecció : NO FICCIÓN
    • Nº de col·lecció : 6
    ¿Es gay la ópera? ¿Es gay el gusto por la Callas o por Pavarotti? ¿Quién se oculta en el armario operístico? "Del armario al escenario: la ópera gay" es el primer texto editado en castellano que da una interpretación en clave homosexual al mundo de la ópera, a los cantantes de ópera y a los compositores de ópera (Lully, Händel, Bellini, Verdi, Wagner, Tchaikovski, Falla, Britten, etc.), y que selecciona un repertorio básico de óperas gays y lésbicas. El misterio de la voz cantada y la influencia del sexo y la testosterona sobre ella, la «fabricación» de los castrados, el travestismo en la ópera o la historia de la mayor diva de todos los tiempos, Adelina Patti, nacida en pleno barrio de Chueca, son algunas de las cuestiones que se revisan, así como el paso humillante de Maria Callas por la sociedad franquista, el enclave gay de los festivales de Bayreuth durante el nazismo y los «escandalosos» montajes escénicos actuales, que pretenden insuflar nueva vida a esta «reliquia del pasado». En España la ópera vive en la actualidad su renacer, tras un largo periodo de decadencia, y desde los grandes centros operísticos estatales se lucha por desmontar la imagen elitista y cara de este arte, que desde su origen ha tenido la vocación de ser tan popular como el fútbol, porque habla de pasiones humanas universales. En este libro se intenta contribuir a ese esfuerzo desde la perspectiva gay-lésbica y con un texto asequible al público no iniciado.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.