• ORIGINAL DE LAURA, L'

    (MORIR ÉS DIVERTIT)

    NABOKOV, VLADIMIR EDICIONS 62 Ref. 9788429762228 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Poc més de trenta anys després de la mort de Vladimir Nabokov ens arriba un dels secrets més guardats de la literatura contemporània: la primera versió de la seva última novel·la, una obra mestra inacabada que durant anys ha despertat la curiositat de crítics i lectors.Conscient que no podria acabar...
    Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 18 punts, amb un valor de 0,90 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    18,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-297-6222-8
    • Data d'edició : 01/03/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : NABOKOV, VLADIMIR
    • Traductors : ENG0000002963000
    • Ilustradors : / 00000,PERA CUCURELL MARTA
    • Nº de pàgines : 168
    • Col·lecció : EL BALANCÍ
    • Nº de col·lecció : 635
    Poc més de trenta anys després de la mort de Vladimir Nabokov ens arriba un dels secrets més guardats de la literatura contemporània: la primera versió de la seva última novel·la, una obra mestra inacabada que durant anys ha despertat la curiositat de crítics i lectors.Conscient que no podria acabar L'original de Laura, al final de la seva vida Nabokov va donar instruccions a la seva dona de cremar el manuscrit. Però Vera Nabokov primer, i el seu fill Dmitri després, van ser incapaços de tirar endavant aquella decisió. Ara, l'original finalment veu la llum.Amb un brillant joc de miralls on els límits entre realitat i ficció són difícils de distingir, L'original de Laura gira entorn d'una novel·la dins d'una altra novel·la. El doctor Philip Wild és un home brillant i afortunat, però sovint pateix les humiliacions de la seva dona Flora, una jove esvelta i promíscua, la sensualitat de la qual recordarà al lector la inoblidable Lolita. Quan ell accedeix a una novel·la que ha escrit un dels amants de Flora, «una obra mestra exasperant», el colpeix llegir-hi la narració de les infidelitats de la seva dona, que hi apareix com «la meva Laura». El ferit Wild, però, encara serà capaç de trobar plaer a la vida a través d'una autoaniquilació virtual.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.