• ON T'AMAGUES

    HIGGINS CLARK, MARY EDICIONS 62 Ref. 9788429761955 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Mary Higgins Clark, la mestra del suspens, ens torna a captivar amb la història trepidant d'una jove que intenta resoldre el misteri que s'amaga rere un obscur passat familiar. Fa deu anys que el jove Charles Mack MacKenzie va desaparèixer sense deixar rastre pocs dies abans de la seva graduació a l...
    Ancho: 150 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 20 punts, amb un valor de 1,00 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    19,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-297-6195-5
    • Data d'edició : 01/03/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : HIGGINS CLARK, MARY
    • Traductors : ENG2300003803000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 336
    • Col·lecció : ÈXITS
    • Nº de col·lecció : 88
    Mary Higgins Clark, la mestra del suspens, ens torna a captivar amb la història trepidant d'una jove que intenta resoldre el misteri que s'amaga rere un obscur passat familiar. Fa deu anys que el jove Charles Mack MacKenzie va desaparèixer sense deixar rastre pocs dies abans de la seva graduació a la Universitat de Columbia. Ningú no sap per què va marxar ni a què es dedica. Ni tan sols la seva família sap on és. L'únic contacte que al llarg dels anys han pogut mantenir amb ell és una trucada anual pel Dia de la Mare.Ara, Carolyn, gairebé una nena quan el seu germà Mack va fugir, ha decidit localitzar-lo sigui com sigui. Però, on s'ha ficat? La investigació acaba de començar, i tot fa pensar que tindrà unes conseqüències terribles.Basada en una història real, On t'amagues?, una de les millors novel·les de Mary Higgins Clark, ofereix una intriga fascinant que mantindrà el lector amb l'ai al cor fins a l'última pàgina."A On t'amagues? Mary Higgins Clark referma la seva reputació com la millor escriptora americana dins del gènere del suspens". Barnes and Noble

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.