• MANS LLIURES (EL BALANCI, 599)

    MANUEL, JORDI DE EDICIONS 62 Ref. 9788429761917 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Tot i la seva inefable intuïció, l'inspector Marc Sergiot les passarà negres, molt negres, per aclarir el misteri que envolta Claire, una prostituta de luxe, i la mort en estranyes circumstàncies del polític Roger Mesalles.Alguns testimonis declaren que pocs dies abans els havien vist junts a l'hote...
    Ancho: 150 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 17 punts, amb un valor de 0,85 € per a la teva propera compra.
    No disponible
    18,90 € 17,01 € 10%
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-297-6191-7
    • Data d'edició : 01/01/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : MANUEL, JORDI DE
    • Traductors : 2300004353000
    • Ilustradors : / 00000
    • Nº de pàgines : 256
    • Col·lecció : EL BALANCÍ
    • Nº de col·lecció : 599
    Tot i la seva inefable intuïció, l'inspector Marc Sergiot les passarà negres, molt negres, per aclarir el misteri que envolta Claire, una prostituta de luxe, i la mort en estranyes circumstàncies del polític Roger Mesalles.Alguns testimonis declaren que pocs dies abans els havien vist junts a l'hotel Arts, però d'ella, el cert és que ningú no en sap res. D'ell, en canvi, molt més. Cap de llista d'un partit modest, contra tot pronòstic, Mesalles havia assolit opcions clares a la Presidència de la Generalitat gràcies al seu carisma i a la bona acollida de la promesa electoral de fer una consulta popular sobre la independència de Catalunya. Una proposta que l'inspector Sergiot està convençut que li va crear més d'un enemic. La Claire, però, no sembla que en tingués, d'enemics. La seva vida solitària en un pis de la Barceloneta i el fet d'exercir la prostitució als barris alts no poden haver estat motiu per a un crim. I aleshores? Pura coincidència? Sergiot no creu en les coincidències. L'aparició d'uns peixos i ànecs morts embolicarà més la investigació.Immersos en la sequera i el clima de revolta que afecten la ciutat, l'inspector Marc Sergiot, juntament amb la caporal Lídia Sánchez i l'agent Pau Ribó, del cos dels Mossos d'Esquadra, intentaran esbrinar la connexió entre els dos casos. O en són tres?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.