• BLOG DE LOLA PONS, EL

    ROIG, TERESA COLUMNA EDICIONS Ref. 9788466413961 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    La Dolors és una noia vergonyosa, divertida, cagadubtes, ingènua, mandrosa i eixelebrada que viu al Raval. Té una mare hipocondríaca, un pare que és un sant, un germà gai que fa de broker a Londres i una àvia senil que hi toca més que ningú. Tot i que procura no perdre mai el sentit de l'humor, no t...
    Ancho: 230 cm Largo: 150 cm Peso: 660 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 20 punts, amb un valor de 1,00 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-664-1396-1
    • Data d'edició : 01/05/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : ROIG, TERESA
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 408
    • Col·lecció : COL.LECCIO CLASSICA
    • Nº de col·lecció : 886
    La Dolors és una noia vergonyosa, divertida, cagadubtes, ingènua, mandrosa i eixelebrada que viu al Raval. Té una mare hipocondríaca, un pare que és un sant, un germà gai que fa de broker a Londres i una àvia senil que hi toca més que ningú. Tot i que procura no perdre mai el sentit de l'humor, no té parella estable, ni una feina que l'ompli i tampoc està gaire contenta amb ella mateixa, ni físicament ni en l'aspecte emocional...Casualitats del destí, el dia del seu trenta-tresè aniversari, es veu empesa a una cruïlla existencial sense retorn. Per això decideix fer alguns canvis i renéixer al cap de nou mesos convertida en Lola: el seu àlter ego virtual. En el procés comptarà amb l'ajuda de les seves millors amigues i de tots els recursos que la vida posa al seu abast. Però no serà pas un camí de roses. Perquè qui ha dit que ser feliç era fàcil? I ja no diguem trobar l'amor vertader...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.