• CARRETERA SECUNDÀRIA

    CARRERAS, JOAN PROA, S.A. Ref. 9788475882918 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    El Jonàs passa un cap de setmana a casa del seu pare, viudo i jubilat. No és una trobada com tantes altres: hi ha alguna cosa que la fa especial. Potser és el fet que el pare mateix ha demanat a en Jonàs que hi vagi, potser és la presència d'un veí inquietant, potser la minyona que no diu el que sap...
    Dimensions: 150 x 150 x 230 mm Peso: 354 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 18 punts, amb un valor de 0,90 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    18,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • Nº de col·lecció : 568
    • Col·lecció : A TOT VENT-RÚST
    • Nº de pàgines : 208
    • Ilustradors : /
    • Autors : CARRERAS, JOAN
    • Idioma : CATALÀ
    • Any d'edició : 2012
    • Data d'edició : 01/02/2012
    • ISBN : 978-84-7588-291-8
    El Jonàs passa un cap de setmana a casa del seu pare, viudo i jubilat. No és una trobada com tantes altres: hi ha alguna cosa que la fa especial. Potser és el fet que el pare mateix ha demanat a en Jonàs que hi vagi, potser és la presència d'un veí inquietant, potser la minyona que no diu el que sap, potser dels alemanys que escenifiquen la caiguda del mur de Berlín al jardí del costat... En aquella casa del poble de Malzinelles res no és ben bé el que sembla, ni tan sols els records familiars. Quina mena de persona és, el pare del Jonàs? I el Jonàs, pare i divorciat, reclòs en la seva feina d'il·lustrador, què en vol fer, de la seva vida? L'empremta d'aquestes preguntes no formulades pesa sobre el protagonista d'una història feta de mitges veritats que revelen veritats molt fondes. Una investigació policial amb desenllaç sorprenent acabarà de posar els personatges davant del mirall.Proa presenta al gran públic un escriptor que durant vint anys ha tingut l'elogi de la crítica:"Una obra emotiva e intensa, de calidad, para el gran público."Julià Guillamon, La Vanguardia"Una elegància enèrgica que recorda els guions dels germans Coen."Vicenç Pagès, El Periódico"La capacitat de narrar d'aquest autor és extraordinària. Hi ha molts passatges [...] en què el lector pot tenir la impressió de llegir Auster."Jordi Llavina, El Mundo"Una senyora novel·la, d'aquelles en què cada detall té sentit. Tan ben escrita que no es nota. Travada amb un ofici envejable. I apta per a un públic ampli."Eva Piquer, Avui

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.