• HOME VULGAR, UN (PREMI JOANOT MARTORELL 2006)

    EXERCICIS SOBRE EL PUNT DE VISTA II: APÒLEG

    PALOL, MIQUEL DE EDICIONS 62 Ref. 9788429759051 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Amb l'encàrrec de la restauració de l'orgue barroc de la localitat de Twerpdyen, Sebastian Bosch arriba a la culminació de la seva carrera professional. A mesura que la feina avança, i encara més quan aquesta es va acabant, tot en la vida de Sebastian sembla encarar-se a finals. Les vicissituds de l...
    Dimensions: 24 x 231 x 160 mm Peso: 481 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 21 punts, amb un valor de 1,05 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    21,10 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-297-5905-1
    • Data d'edició : 01/10/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : PALOL, MIQUEL DE
    • Nº de pàgines : 224
    • Col·lecció : EL BALANCÍ
    • Nº de col·lecció : 543
    • Encuadernació : Cartoné
    Amb l'encàrrec de la restauració de l'orgue barroc de la localitat de Twerpdyen, Sebastian Bosch arriba a la culminació de la seva carrera professional. A mesura que la feina avança, i encara més quan aquesta es va acabant, tot en la vida de Sebastian sembla encarar-se a finals. Les vicissituds de la vila de Twerpdyen acompanyen les dificultats quotidianes de la vida d'aquest home vulgar, i en confluir-hi palesen un cop més com resoldre-ho tot resulta tan enganyós com no resoldre res. La restauració de l'orgue avança, però poques coses seran tal com les havia previst Sebastian, atrapat entre els problemes burocràtics i la presència de la jove periodista Bettina van Egmont, i el seu conflicte interior. De la mateixa manera que en la restauració de l'orgue els aspectes estètics i filosòfics complementen i donen sentit a les qüestions estrictament musicals, a Un home vulgar el final aparent dels conflictes es deu tant a la lògica elemental de l'existència com a l'inefable poder de les imatges arquetípiques. A Un home vulgar, Miquel de Palol desplega amb mestria la seva enorme capacitat fabuladora: intriga, erudició i un prodigi d'imaginació literària que l'han fet mereixedor del Premi Joanot Martorell 2006.Miquel de Palol (Barcelona, 1953), poeta i novel·lista, és una de les veus més sòlides i originals del conjunt de les lletres catalanes actuals. Dins la seva llarga trajectòria cal destacar: El porxo de les mirades (1983) -premis Carles Riba i de la Crítica Serra d'Or-, El jardí dels set crepuscles (1989) -premis Joan Crexells, Nacional de Literatura i de la Crítica Serra d'Or- El Quincorn (1998) -premi Sant Jordi-. Un Home Vulgar (2006) ha estat guardonada amb el premi Joanot Martorell.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.