• JUDICI FINAL (CLASSICA 696)

    TORRENT, FERRAN COLUMNA EDICIONS Ref. 9788466407472 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Un irlandès arriba a València disposat a liquidar l'home més perillós de la ciutat, almenys des del punt de vista polític: Juan Lloris, el popular empresari que, impulsat pels seus èxits al capdavant del València C.F., es disposa a efectuar l'assalt definitiu a l'alcaldia. Així, mentre aquest antic ...
    Dimensions: 25 x 165 x 240 mm Peso: 558 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 22 punts, amb un valor de 1,10 € per a la teva propera compra.
    No disponible
    22,25 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Catro
    • ISBN : 978-84-664-0747-2
    • Data d'edició : 01/10/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CAT
    • Autors : TORRENT, FERRAN
    • Nº de pàgines : 250
    • Col·lecció : COL.LECCIO CLASSICA
    Un irlandès arriba a València disposat a liquidar l'home més perillós de la ciutat, almenys des del punt de vista polític: Juan Lloris, el popular empresari que, impulsat pels seus èxits al capdavant del València C.F., es disposa a efectuar l'assalt definitiu a l'alcaldia. Així, mentre aquest antic membre de l'IRA i del Mossad, Liam Yeats, s'habitua a una terra i a una gent que cada vegada li resulten menys estranyes -sobretot gràcies a una dona, singular i anònima, amb qui arriba a compartir els dies que se li escolen entre els dits-, les sospites creixents de Lloris respecte de la seua actual persona de confiança, Júlia Aleixandre, el faran contractar un desenganyat professional de la investigació que, malgrat el seu desinterès inicial, esbrinarà moltes més coses de les que esperava. Mentrestant, dins l'àmbit igualment tèrbol de la política, l'incombustible Francesc Petit continuarà exercint de funàmbul i els partits majoritaris establiran una altra aliança inesperada per sobreviure. Alhora, dos ex mercenaris veuran truncada la seua existència clandestina als afores de l'urbs amb conseqüències imprevisibles, completant així el retrat d'aquest personatge únic, el mateix Yeats, la trajectòria del qual durant la narració ens mostra, amb un ritme tan reflexiu com trepidant, la vida d'un foraster que ho és en qualsevol país, la impossibilitat d'escapar d'un destí potser autoimposat i l'absurd de la condició humana més enllà de qualsevol frontera.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.